Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Απειλή Τραμπ για πρόσκληση στο ντιμπέιτ της πρώην ερωμένης του Μπιλ Κλίντον

ΚΟΣΜΟΣ στις 26/09/2016

Αγωνία από Χίλαρι

cnn.gr|> Ενώ απομένουν λίγες ώρες πριν από την τηλεοπτική μονομαχία του με τη Χίλαρι Κλίντον, ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε την αντίπαλό του ότι θα προσκαλέσει στη συζήτηση την Τζένιφερ Φλάουερς (φωτό), πρώην ερωμένη του συζύγου της, Μπιλ Κλίντον!

Με ανάρτησή του στο Τwitter, ο Τραμπ απείλησε ότι θα καλέσει τη Φλάουερς, ως απάντηση στην ανακοίνωση ότι έχει προσκληθεί στο ντιμπέιτ ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ Dalls Mavericks, Μαρκ Κιούμπαν, ο οποίος έχει επικρίνει σφοδρά τον εκκεντρικό μεγιστάνα. “Αν αυτός ο ηλίθιος ο Μαρκ ο βλάκας του (τηλεοπτικού) σόου Benefactor καθίσει στην πρώτη σειρά, ίσως να βάλω δίπλα του την Τζένιφερ Φλάουερς“, έγραψε ο Τραμπ.

Μάλιστα η Φλάουερς, η οποία φέρεται ότι διατηρούσε σχέση με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο κατά τη δεκαετία του ’70, δήλωσε ότι είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Τραμπ και να πάει στο ντιμπέιτ!

Η διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, Κελιάν Κόνγουεϊ, ωστόσο, έσπευσε να διευκρινίσει ότι ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος “δεν την προσκάλεσε επίσημα” και ειρωνεύτηκε το γεγονός ότι το επιτελείο της Κλίντον “τρομοκρατήθηκε τόσο εύκολα“, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Μιλώντας στο CNNi, ο υπεύθυνος της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, Ρόμπι Μουκ, σχολίασε πως “το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ περνάει τις ώρες του πριν από τη συζήτηση με αυτού του είδους τα πράγματα, δείχνει τι είδους ηγέτης θα γινόταν, ένας πρόεδρος για το νηπιαγωγείο“.

Είναι μια ένδειξη προειδοποίησης, πριν αρχίσει καν το ντιμπέιτ, για την έλλειψη χαρίσματος, για τις τακτικές εκφοβισμού που χρησιμοποιεί, οι οποίες τον καθιστούν ακατάλληλο για πρόεδρο“, συνέχισε.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: