Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στα επτά Ειδικά Σχολεία της πόλης με τη στήριξη του δήμου Πειραιά

Χωρίς κατηγορία στις 17/02/2018

Για πρώτη φορά

|> Πραγματοποιήθηκαν χθες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά στα επτά Eιδικά Σχολεία της πόλης, για πρώτη φορά. Τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ο οποίος βρίσκεται στο Ισραήλ καθώς συμμετέχει στο 32ο Διεθνές Συνέδριο Δημάρχων, εκπροσώπησαν ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών και πρώην δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης και ο αντιδήμαρχος Πειραιά Αλέξανδρος Αργουδέλης. Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε επίσης ο σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα Παιδείας Μάκης Αγγελετάκης.

Τα Ειδικά Σχολεία στα οποία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις είναι το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αυτιστικών Πειραιά, το ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής, το 2ο ΕΕΕΕΚ ”Άνοιξη”, το ΕΕΕΕΚ Πειραιά, το 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά και το 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Πειραιά.

Οι εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαν παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί, δημιούργησαν ένα κλίμα κεφιού και διασκέδασης. Με χαρταετούς, καπέλα, μάσκες, σερπαντίνες, μουσική με d.j., διασκεδαστές – κλόουν, οι αποκριάτικες γιορτές «σκόρπισαν» χαρά και χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: