Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αποχωρεί από τον Εθνικό ο Αλέξης Αγγελόπουλος

FLASH στις 27/04/2016

Στο τέλος της σεζόν

Τ/Π ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ |> Αποφασισμένος να σταματήσει την ενασχόλησή του με τα διοικητικά του Εθνικού Πειραιώς φέρεται ο πρόεδρος και  χρηματοδότης τής ποδοσφαιρικής ομάδας, εφοπλιστής Αλέξης Αγγελόπουλος.

Πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, αποκάλυψαν στον “Τ/Π” ότι ο κ. Αγγελόπουλος είναι απογοητευμένος, τόσο από την αντιμετώπιση που έχει ο Εθνικός τόσο από τις ποδοσφαιρικές αρχές, όσο και από κάθε άλλη αρχή, με την οποία ο Εθνικός έρχεται -υποχρεωτικά- σε επαφή.

Χολωμένος φέρεται επίσης ο πρόεδρος του Εθνικού και από τη συμπεριφορά πολλών φιλάθλων-οπαδών  της ομάδας, ιδιαίτερα δε με κάποιους “ψιθύρους” που ακολούθησαν τον άτυχο αγώνα της ομάδας (1-3) με τον Αστέρα Βάρης, στο Μοσχάτο.

«Δηλαδή η ομάδα, δεν μπορεί να χάσει ένα  παιγνίδι ; Γιατί αμέσως άρχισαν οι ψίθυροι;» λένε κύκλοι προσκείμενοι στον πρόεδρο.

Βεβαίως, θα έπρεπε κάποιος να τους πει ότι ακόμη και ο μέγας Δημήτρης Καρέλας, είχε υποστεί το ίδιο μαρτύριο.  Έχανε ένα ματς ο Εθνικός και άρχιζαν οι ψίθυροι για “πουλημένα παιγνίδια“! Σε… ποιόν; Στον ζάπλουτο Καρέλα, που τα έδωσε όλα στον Εθνικό!

Θα έπρεπε επίσης κάποιος να τους πει ότι οι πολλοί οπαδοί του Εθνικού είναι και… προπονητές!

Χολωμένος είναι ο χρηματοδότης του Εθνικού και από τη συμπεριφορά του δήμου Πειραιά  απέναντι στην ιστορική ομάδα τής πόλης.

Με την «κατάληψη» της δημαρχίας από τον Ολυμπιακό, οτιδήποτε έχει σχέση με τον Εθνικό, φέρνει… αλλεργία στο δημαρχιακό μέγαρο!

Αλλά και η στάση του δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου απέναντι στον Εθνικό, που χρησιμοποιεί το γήπεδο του Μοσχάτου, δεν άρεσε στον πρόεδρο.

Στο ματς-φωτιά με τον Φωστήρα, βρέθηκε ξαφνικά στο γήπεδο μεγάλος αριθμός  οπαδών των φιλοξενουμένων και μάλιστα απειλήθηκαν επεισόδια.

Με δεδομένο, πάντως, το αμετακίνητο τής απόφασης του Αλέξη Αγγελόπουλου να αποχωρήσει στο τέλος τη σεζόν, οι φίλοι  τού ιστορικού Εθνικού  θα πρέπει, επί τέλους, να βρουν κάποιον που «να τους κάνει» και να αναλάβει να χρηματοδοτήσει την ομάδα.

Για μια αξιοπρεπή παρουσία στην Γ’ Εθνική (ο Εθνικός είναι εφέτος 4ος)  χρειάζονται περισσότερα από 300.000 ευρώ το χρόνο! Με 500.000, διεκδικείς άνοδο στην Football League. Όσοι πιστοί… προσέλθετε!

Μία σκέψη στο “Αποχωρεί από τον Εθνικό ο Αλέξης Αγγελόπουλος

  1. ΕΘΝΙΚΟΣ Π
    1

    Κοπτοραπτικη…το ιδιο αρθρο και περυσι και προπερσι…μολις ομως ερθουν οι πιστοι…εμεις δεν φευγουμε…κουραστηκε ο κοσμος 7 χρονια στα ερασιτεχνικα στο ποδοσφαιρο,καθε χρονο τετοια εποχη αποκταμε γηπεδο..τον ιουνιο θα πανηγυριζουμε τις επιτυχιες…απο τα μαγαζακια του ερασιτεχνη,και του χρονου παλι,απο την αρχη…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: