Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αυτοψία από Χατζηπέρο και Τουτουντζή στα εκτελούμενα έργα της Περιφέρειας στη Σαλαμίνα

Παρουσία της Νάννου

|> Την Σαλαμίνα επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής Παναγιώτης Χατζηπέρος, για τα εκτελούμενα έργα στο νησί. Αρχικά, συνεκλήθη ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο παρουσία της δημάρχου Σαλαμίνας Ισιδώρας Νάννου, της περιφερειακής συμβούλου Παρασκευής Τουτουντζή και υπηρεσιακών παραγόντων, τόσο της Περιφέρειας Αττικής όσο και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σαλαμίνας, όπου συζητήθηκαν τα εκτελούμενα έργα, με ιδιαίτερη έμφαση αυτά της ανακατασκευής των 20 δρόμων, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ από ιδίους πόρους της Περιφέρειας.

Στη συνέχεια, ο αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τα εργοτάξια και πραγματοποίησε αυτοψία στα υπό εκτέλεση έργα οδοποιίας. Έχει, μέχρι στιγμής, ολοκληρωθεί η ανακατασκευή τριών τσιμεντόδρομων στο Περάνι (Αγ. Ειρήνης, Αμάλθειας και Βασιλείου) ενώ στο Σατερλί σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα στο δρόμο Ηλία Βιλλιώτη.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αντιπεριφέρεια, το οδικό δίκτυο του νησιού είναι τραγικό και απαιτούνται πολλαπλάσια χρήματα για να γίνει ασφαλές και βατό. Το επόμενο έργο το οποίο έχει προγραμματιστεί από την Περιφέρεια και αναμένεται να υλοποιηθεί εντός του 2018, είναι της τάξεως των 2.500.000 ευρώ και αφορά κυρίως τη βελτίωση κεντρικών οδικών αξόνων του νησιού.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: