Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Βράβευση του Λιμενικού Σώματος από το Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδος στο “Hellas Liberty”

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 13/01/2018

Κόπηκε η βασιλόπιτα

|> Παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, της ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, βουλευτών, εκπροσώπων των εφοπλιστικών ενώσεων και των ναυτεργατικών σωματείων και λοιπών προσκεκλημένων, το Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδος (ΝΕΕ), βράβευσε το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή σε αναγνώριση του ανθρωπιστικού έργου στην “Έρευνα και Διάσωση” που προσφέρει με τα έμπειρα και ικανά στελέχη του, σώζοντας ανθρώπινες ψυχές, αψηφώντας δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες, όπως πρόσφατα την 22/12/2017 με τη διάσωση του πληρώματος του Φ/Γ πλοίου “Little Seyma” σημαίας Παναμά που προσάραξε στην θαλάσσια περιοχή της Μυκόνου.

Η βράβευση, που έγινε στο πλωτό Μουσείο “Hellas Liberty”, πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο της κοπής της βασιλόπιτας του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο αρχηγός του ΛΣ – ΕΛΑΚΤ αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτιος Ράπτης, ο οποίος και ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γεώργιο Δ. Πατέρα, για την τιμητική αυτή διάκριση.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο πρόεδρος του ΝΕΕ κ. Πατέρας, ακολούθησαν ομιλίες του υπουργού Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή, του υφυπουργού Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιού, του πρώην προέδρου της ΝΔ και βουλευτή κ. Πλακιωτάκη, του δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη και του αρχηγού του ΛΣ – ΕΛΑΚΤ αντιναυάρχου κ. Ράπτη, ενώ συγκίνησε ο χαιρετισμός του καπετάν Τσάκου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι πρώην υπουργοί Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Θοδωρής Δρίτσας, ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Τραγάκης κ.ά.

 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: