Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σύμπλευση της Γεννιά με την ΕΠΣΠ, προκειμένου να παραμείνουν στο ΣΕΦ τα αθλητικά σωματεία

Χωρίς κατηγορία στις 15/06/2017

Συνάντηση στις εγκαταστάσεις

|> Την οριστική επίλυση του θέματος στέγασης των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων του Πειραιά και την παραμονή τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ),  με το υπάρχον καθεστώς, υποστηρίζει η βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων (ΣΥΡΙΖΑ), Γεωργία Γεννιά, η οποία συναντήθηκε χθες με μέλη της διοίκησης της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά (ΕΠΣΠ).

Στη συνάντηση συζητήθηκε επιστολή που είχε στείλει η ΕΠΣΠ, με την οποία γνωστοποιούσε τον πόλεμο που δέχεται από τη διοίκηση του ΣΕΦ, με αποκορύφωμα τη δικαστική διαμάχη για έξωση της ΕΠΣΠ από το κτίριο που στεγάζεται στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου.

Η Γεωργία Γεννιά ενημερώθηκε για το θέμα από τον γ.γ. της ΕΠΣΠ, Ιωάννη Σπάθα και τον Β’ αντιπρόεδρο, Απόστολο Μαρουλή. Εξέφρασε την αμέριστη στήριξή της στο αίτημα της  Ένωσης να παραμείνει στον χώρο όπου στεγάζεται, ο οποίος έχει δημιουργηθεί με χρήματα των πειραϊκών σωματείων, τις προσπάθειες του αείμνηστου Παναγιώτη Σαλπέα και του τότε διοικητικού συμβουλίου.

Σε δηλώσεις της η βουλευτής Γεωργία Γεννιά, τόνισε:«Η διοίκηση του ΣΕΦ θα πρέπει να καταστήσει το Στάδιο αθλητικό πόλο, ανοιχτό στα ερασιτεχνικά σωματεία, τα οποία επιτρέπουν στους νέους να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να γνωρίζουν τα αθλητικά ιδεώδη, προετοιμάζοντας τους μελλοντικούς πρωταθλητές. Οι χώροι του ΣΕΦ πρέπει να είναι ανοιχτοί σε όλη την κοινωνία».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: