Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η 14ωρη παραμονή του ληστή μέσα στην ντουλάπα φέρνει στον νου, άλλες σχετικές ιστορίες…

FLASH στις 06/04/2017

“Άντρο” εραστών

|> Δημήτρης Καπράνος

|> Δεκατέσσερις ώρες μέσα στην ντουλάπα και οι αστυνομικοί δεν τον ανακάλυψαν! Μεταξύ μας, όταν οι δυο έχουν συλληφθεί και ένας τρίτος έχει πηδήσει από τον όγδοο στον ακάλυπτο και έχει μείνει στον τόπο, το πιθανότερο που μπορεί να υποθέσει ο διώκτης των ληστών είναι ότι διέφυγε με κάποιον τρόπο και ουδείς φαντάζεται ευκόλως ότι ο αιμοσταγής ληστής κρύφτηκε στην ντουλάπα ως πανικόβλητος εραστής!

Θα μου πείτε, δουλειά της Αστυνομίας είναι να ψάχνει και το απίθανο, αλλά επιτρέψτε μου να δικαιολογήσω (όσο γίνεται) την παράλειψη των πανόπλων και ειδικευμένων “στα δύσκολα” αστυνομικών κρούσεως!

Μια, όμως και ο ληστής επέλεξε τον κλασικό τρόπο της ντουλάπας, ως παράνομος εραστής, επιτρέψτε μου να θυμηθώ δυο χαρακτηριστικές -απολύτως αληθινές- περιπτώσεις, με ήρωες πραγματικά παρανόμους και όχι “κατ’ ανάγκην” εραστές…

Ο φίλος, λοιπόν, είχε συνάψει δεσμό παράνομο με ευειδεστάτη συνάδελφό του, της οποίας ο -ολίγον ώριμος- σύζυγος, είχε το πάθος του κυνηγίου. Όταν, λοιπόν, ο σύζυγος επέδραμε κατά των εποχικών στρουθίων, η σύζυγος απολάμβανε τον έρωτα στην αγκάλη του κατά πολύ νεωτέρου φίλου της.

Έφυγε, λοιπόν, ο σύζυγος, ένα παγωμένο απόγευμα και η σύζυγος τηλεφώνησε στον φίλο, ο οποίος έσπευσε να απολαύσει ένα άκρως ερωτικό βράδυ, αφού ο κυνηγός θα επέστρεφε το βράδυ της επομένης. Ενώ, όμως, το ζεύγος επεδίδετο σε εναγκαλισμούς επί της κλίνης, ακούστηκε να παρκάρει στο γκαράζ το τζιπ του Νεμρώδ!

-Γρήγορα, στο μπαλκόνι! φωνάζει η κυρία και ο φίλος βρίσκεται, ημίγυμνος, στο πίσω μπαλκόνι, με θερμοκρασία μηδενική!

Εκεί, τρέμοντας ακούει τον κυνηγό να τα βάζει με την τύχη του “επειδή ξέχασε να πάρει το κουτί με φυσίγγια”!

Καταλαβαίνετε, ένας άνδρας, με το εσώρουχο και τα ρούχα “μπόγο” στο χέρι, στο παγωμένο μπαλκόνι, στα βόρεια προάστια, να ακούει ότι ο κερασφόρος σύζυγος ψάχνει τα φυσίγγια που ξέχασε! Κάποια στιγμή ο σύζυγος έφυγε και ο εραστής μπήκε στο σπίτι ξυλιασμένος!

-Καλά που δεν σε έβαλα στην ντουλάπα! Εκεί είχε τα φυσίγγια! είπε η μοιχαλίς και ο εραστής… ακόμα τρέχει!

Η δεύτερη περίπτωση αφορά στον σεισμό του 1981. Ο νεαρός (τότε) συνάδελφος, παντρεμένος με παιδί, βρίσκεται στο διαμέρισμα φίλης του αεροσυνοδού, στο κέντρο της Αθήνας με την οποία συναντάται όποτε εκείνη μένει στην Αθήνα.

Ενώ, λοιπόν, έχουν απολαύσει τον έρωτά τους, ο κύριος βρίσκεται στο μπάνιο και απολαμβάνει ένα ζεστό ντους, όταν γίνεται ο φοβερός εκείνος σεισμός. Πανικόβλητος, ο νεαρός πετάγεται από το μπάνιο ολόγυμνος και φωνάζει: “Σεισμός! Το παιδί μου”! Η κοπέλα, στην οποία ουδέποτε έχει πει ότι είναι παντρεμένος και με παιδί, πετάγεται από το κρεβάτι, τον κοιτάζει με τα μάτια ολάνοιχτα και τον ερωτά:

-Καλά, παντρεμένος είσαι;

Περιττό να σας πω ότι το φλογερό ειδύλλιο διελύθη και ότι ο νεαρός σύζυγος και πατήρ έφυγε τρέχοντας και βρέθηκε αλλόφρων στους δρόμους, μέχρι να φθάσει στο σπίτι και για να δει τί γίνονταν οι (πραγματικά) δικοί του!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: