Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δημόσια πρόσκληση για στελέχωση 30 θέσεων (10 ειδικότητες) για τη Δημόσια Αρχή Λιμένων

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 13/07/2017

Αιτήσεις έως 31 Ιουλίου

|> Με βάση τις οδηγίες και κατευθύνσεις του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή για στελέχωση της Δημόσιας Αρχής Λιμένων (ΔΑΛ), με απαρέγκλιτο σεβασμό στις αρχές της διαφάνειας και της αξιοκρατίας, το Συμβούλιο Διοίκησης της Αρχής, συνεδρίασε και αποφάσισε να απευθύνει δύο προσκλήσεις για όσους ενδιαφέρονται να στελεχώσουν την ΔΑΛ. Σε πρώτη φάση η πρόσκληση αφορά 30 θέσεις 10 διαφορετικών ειδικοτήτων.

Έτσι απευθύνει δημόσια πρόσκληση προς το πολιτικό προσωπικό του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καλώντας όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στις οργανικές μονάδες της ΔΑΛ, να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι την 31/7/2017.

Επιπλέον απευθύνει δημόσια πρόσκληση προς πολιτικό προσωπικό των φορέων γενικής κυβέρνησης, το οποίο ενδιαφέρεται να στελεχώσει τις οργανικές μονάδες της Δημόσιας Αρχής Λιμένων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι την 4/9/2017.

Το υπουργείο, σε ανακοίνωσή του, επισημαίνει ότι η διαδικασία τοποθέτησης και απόσπασης πολιτικού προσωπικού στη Δημόσια Αρχή Λιμένων θεσμοθετήθηκε με το πρόσφατο άρθρο 23 ν. 4479/2017, με το οποίο ικανοποιήθηκαν πάγια αιτήματα του πολιτικού προσωπικού του Υπουργείου Ναυτιλίας για ενίσχυση των οργανικών του θέσεων και ορθολογικότερη αξιοποίησή του σε θέσεις ευθύνης.

Με τις παραπάνω προσκλήσεις για στελέχωση της Δημόσιας Αρχής Λιμένων, οι οποίες εξασφαλίζουν την αξιοκρατική αντιμετώπιση όλων των ενδιαφερομένων και υλοποιούν τη δέσμευσή μας για αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του δημόσιου τομέα με τον πλέον παραγωγικό τρόπο, αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι ο προσανατολισμός μας για την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος στα λιμάνια παραμένει σταθερός και αταλάντευτος.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: