Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του 7ου Γενικού Λυκείου

ΕΠΙΣΤΗΜΗ στις 09/12/2017

Από τον Δήμο Πειραιά

|> Ηλεκτρονικούς υπολογιστές δώρισε ο Δήμος Πειραιά στο 7ο Γενικό Λύκειο Πειραιά, για τις εκπαιδευτικές ανάγκες μαθητών και καθηγητών του σχολείου. Κάτι που έχει συμβεί και σε άλλα σχολεία της πόλης.

Το 7ο Γενικό Λύκειο επισκέφθηκαν για την παράδοση των Η/Υ, ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Βεντούρης και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Καλαμακιώτης, τους οποίους υποδέχθηκε η διευθύντρια του σχολείου Σμαράγδα Κόλλια.

Ο κ. Βεντούρης, δήλωσε: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι και το 7ο Γενικό Λύκειο, αλλά και πολλά άλλα σχολεία του Πειραιά, έχουν πρόβλημα με τους Η/Υ, καθώς διαθέτουν λίγους και παλιούς. Δυστυχώς δεν μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες καθώς δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα κονδύλια. Έτσι και σήμερα, με την παράδοση των Η/Υ, δεν λύνουμε φυσικά το πρόβλημα, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθεια για να βελτιώνουμε σταδιακά την κατάσταση».

Ο κ. Καλαμακιώτης, είπε: «Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας για την αναβάθμιση των υποδομών των σχολείων του Πειραιά, πραγματοποιήσαμε σήμερα δωρεά Η/Υ στο 7ο Γενικό Λύκειο Πειραιά, με σκοπό να ενισχύσουμε το εργαστήριο Η/Υ του συγκεκριμένου σχολείου. Η κατάσταση των υποδομών των σχολείων μας χρήζει βελτίωσης και εμείς ως Δημοτική Αρχή, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: