Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις αντικείμενο συνεργασίας Δήμου και Εμπορικού Συλλόγου

Χωρίς κατηγορία στις 08/11/2017

Τι συμφώνησαν

|> Συνάντηση συνεργασίας έγινε χθες (Τρίτη 7/11) μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς (ΕΣΠ),  με στόχο την βέλτιστη διοργάνωση των γιορτινών εκδηλώσεων και ψυχαγωγικών δράσεων από τα καταστήματα του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, συμφωνήθηκε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και εν συνεχεία η διοργάνωση συναυλίας σε κεντρικό σημείο της πόλης, καθώς και η διερεύνηση της δυνατότητας διοργάνωσης μουσικής εκδήλωσης για τα παιδιά από το “4moms” το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.

Από πλευράς του Εμπορικού Συλλόγου, ζητήθηκε η έγκριση της Δημοτικής Αρχής για τη διοργάνωση δράσεων σε τέσσερα διαφορετικά σημεία του Πειραιά, όπως μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, παιδικό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, διανομή αναμνηστικών δώρων του Ολυμπιακού, δωρεάν διανομή προϊόντων σε  παιδιά και μεγάλους προσφοράς χορηγών εταιρειών στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους του Πειραιά, για τη χρήση μουσικής κατά τη διάρκεια λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, καθώς και για την παραχώρηση χώρου στην πλ. Τερψιθέας για τη διοργάνωση δωρεάν μαθημάτων εκμάθησης ποδηλάτου σε μικρά παιδιά.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο δήμαρχο Πειραιά Γιάννης Μώραλης, οι αντιδήμαρχοι Α. Αργουδέλης, Σ. Γαϊτανάρος και Ι. Μελάς, ο γ.γ. Β. Ταταρόπουλος και από την πλευρά του ΕΣΠ ο πρόεδρός του Ν. Μανεσιώτης, η αντιπρόεδρος Μ. Πιττάκη, ο γ.γ. Θ. Καπράλος, ο αν. γ.γ. Γ. Σιδεράκης και ο ταμίας Α. Μασουρίδης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: