Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Την Κυριακή: “Η σημασία του περιβάλλοντος στην ανάπτυξη και ο ρόλος των τοπικών κοινωνιών”

FLASH στις 08/03/2017

Δημαρχείο Σαρωνικού

|> Το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και η γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, διοργανώνουν την Κυριακή 12/3 ( 11 μμ) στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σαρωνικού (Λεωφόρος Αθηνών & Ρήγα Φεραίου, Καλύβια) συζήτηση με θέμα: “Η σημασία του περιβάλλοντος στην ανάπτυξη και ο ρόλος των τοπικών κοινωνιών”.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν η πρόεδρος Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα και ο γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας Τάσος Γαϊτάνης.

Τοποθετήσεις θα κάνουν ο Παύλος-Μαρίνος Δελλαδέτσιμας, Καθηγητής Γεωγραφίας Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, ο Γιώργος Σωφρόνης, δήμαρχος Σαρωνικού, μέλος δ.σ.

Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, μέλος δ.σ. ΠΕΔΑ, μέλος δ.σ. ΠΕΤΑ, ο Κωνσταντίνος Αραβώσης, αναπλ. καθηγητής ΕΜΠ, σύμβουλος προέδρου Νέας Δημοκρατίας ΝΔ για θέματα Περιβάλλοντος και ο Νίκος Πέτρου, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας “Προστασία της Φύσης”. Συντονιστής θα είναι ο Τάσος Γαϊτάνης και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: