Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Ιστορικές” δυναμικές κιθαριστικές συναυλίες δίνονται σήμερα στη Λεμεσό και αύριο στη Λευκωσία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 04/01/2017

Διεύθυνση Β. Μπουντούνης

Σήμερα στις 8:30 μμ στη Λεμεσό (θέατρο “Ριάλτο”) και αύριο στη Λευκωσία (θέατρο “Στροβόλου”) θα δοθούν οι δύο μεγάλες συναυλίες από τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών, με τη σύμπραξη της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου. Μαέστρος θα είναι ο Βαγγέλης Μπουντούνης, ο οποίος θα διευθύνει την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου με ‘‘100 Κιθάρες’’.

Με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου συμπράττουν το κιθαριστικό ντουέτο της Sony Classical-BMG Stelios – Vassilis (Στέλιος Γκόλγκαρης – Βασίλης  Μαστοράκης), η σολίστ κιθάρας Μάρω Ραζή και οι βιρτουόζοι των «String Demons» (Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη). Επίσης, συμμετέχουν οι σολίστ  Αντώνης Μιτζής, Γιώργος Γκόλγκαρης και Γιώργος Φουντούλη, αλλά και τα κιθαριστικά σύνολα: Acordes Guitar  Ensemble,  Cyprus Guitar  Trio, Rumba Attack και το γυναικείο φωνητικό σύνολο Intonation.

Στο τραγούδι θα είναι η Μαργαρίτα Ηλία. Καλλιτεχνικός διευθυντής ο Αντώνης Κοΐζας. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα αποτελεί μια μουσική περιήγηση σε εμβληματικά έργα της παγκοσμίας και ελληνικής μουσικής.
kith-kypros-1

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: