Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μέχρι τη Δευτέρα 21 τρέχ. δεκτές οι φωτογραφίες για την αγορά του Πειραιά

FLASH στις 14/11/2016

Διαγωνισμός του ΕΣΠ

Έως και την Δευτέρα 21/1 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής φωτογραφιών στον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς (ΕΣΠ) για τον διαγωνισμό με θέμα «Μια ματιά στην Αγορά του Πειραιά».

Υπενθυμίζεται, ότι στο διαγωνισμό δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές Λυκείου, σπουδαστές και φοιτητές Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων του Πειραιά, συμπεριλαμβανομένου του ΤΕΙ Πειραιά και της Σχολής Καλών Τεχνών, ενώ εξαιρούνται οι επαγγελματίες φωτογράφοι.

Για τη συμμετοχή, απαιτούνται μέχρι δυο έγχρωμες ή ασπρόμαυρες (ή 1 +1) πρωτοδημοσιευόμενες εκτυπωμένες φωτογραφίες διαστάσεων 20Χ30 και σε ψηφιακή μορφή υψηλής ανάλυσης, που μπορούν να απεικονίζουν καταστήματα, καταστηματάρχες, καταναλωτές, βιτρίνες, εμπορικούς δρόμους, λιμάνι, νόμιμα εκτιθέμενα εμπορεύματα κ.λπ. μόνο από την Αγορά του Πειραιά και με βασικό σκοπό την προβολή και την ανάδειξή της, μέσα από την καταγραφή της σημερινής πραγματικότητας.

Οι φωτογραφίες θα παραδίδονται  9.00 – 16.00, μαζί με τη συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής, στον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς (Λουδοβίκου 1-Μεγ. ΕΒΕΠ, Πλ. Οδησσού, Τ.Κ. 18531 Πειραιάς, 4ος όροφος, τηλ. 210 4176318).

Οι τρεις πρώτες φωτογραφίες θα αναδειχθούν από αξιολόγηση πενταμελούς επιτροπής, ενώ τα βραβεία των νικητών θα είναι 1o Βραβείο: 800 ευρώ, 2ο Βραβείο: 500 ευρώ και 3º Βραβείο: 300 ευρώ. Επίσης, θα απονεμηθούν 1ος, 2ος και 3ος έπαινος, καθώς και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους διαγωνιζόμενους.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και η βράβευσή τους θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, ενώ οι φωτογραφίες θα εκτεθούν σε χώρο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

Για την δήλωση συμμετοχής ή πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία του ΕΣΠ (210 4176318) ή να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα (espireas@otenet.gr).

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: