Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μεγάλες δημιουργίες του Γιάννη Σπανού σε rock style από τον Νεκτάριο Σφυράκη

Χωρίς κατηγορία στις 16/03/2016

Συνεργασία έκπληξη

loukas v

|> Βασ. Λούκας

O Γιάννης Σπανός απόλαυσε μερικά από τα πολύ αγαπημένα του τραγούδια να διασκευάζονται σε ροκ μορφή με
ελληνικό αλλά και ξένο στίχο από τον Νεκτάριο Σφυράκη. Ο γνωστός τραγουδιστής που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει όπως λέει μια ρoκ στροφή στην καριέρα του διασκεύασε κορυφαίες δημιουργίες του μεγάλου Έλληνα συνθέτη όπως, “Οδός Αριστοτέλους”, “Είναι να απορείς”, “Ιδανικός και ανάξιος εραστής”, “Σαν με κοιτάς”, “Μία φορά μονάχα φτάνει”, “Παιδί μου ώρα σου καλή”.

Το αποτέλεσμα παρουσιάστηκε ζωντανά και  καταχειροκροτήθηκε από τον ίδιο τον Γιάννη Σπανό στη Roxy disco, που βρίσκεται στους Αγίους Αναργύρους στο χώρο όπου στεγαζόταν το παλαιό “Δίπλα στο ποτάμι” και κάθε Παρασκευή μεταμορφώνεται σε συναυλιακό χώρο.

Το παρών στην παρουσίαση έδωσαν πολλά γνωστά ονόματα όπως ο στιχουργός Κώστας Κωτούλας, η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη, ο παρουσιαστής Δημήτρης Μάρκος, o αγαπημένος ηθοποιός ταινιών της δεκαετίας του ’80 Βασίλης Καμίτσης, ο μαιευτήρας Κωνσταντίνος Πάντος και πολλοί ακόμη “επώνυμοι” που διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το φαντασμαγορικό σόου του 45χρονου τραγουδιστή.

Η συνεργασία αυτή του Γιάννη Σπανού με τον Νεκτάριο Σφυράκη, που μοιάζει με έκπληξη, θα έχει συνέχεια τόσο με κοινές καλοκαιρινές συναυλίες των δύο ονομάτων αλλά και σε δισκογραφικό επίπεδο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: