Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Fashion Show στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου από τον Εμπορικό Σύλλογο του Πειραιά

FLASH στις 20/05/2017

Την Παρασκευή 26/5

|> Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς (ΕΣΠ), στο πλαίσιο της συμμετοχής του στις «Ημέρες Θάλασσας 2017» και των συνεχών προσπαθειών του για την τόνωση και προβολή της πειραϊκής αγοράς, διοργανώνει εντυπωσιακό Fashion Show την Παρασκευή 26/5  (8:30 μμ) στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου.

Στην εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Πειραιά και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την “Avalon Web and  Media”, τα εμπορικά καταστήματα της πόλης θα παρουσιάσουν τις πιο σημαντικές τάσεις της νέας σεζόν στα γυναικεία και ανδρικά ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ.

Με ανακοίνωσή του ο ΕΣΠ καλεί τους καταναλωτές σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά μόδας και λάμψης στον Πειραιά, σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό Fashion Show, όπου μπορούν να απολαύσουν τις νέες προτάσεις των πειραϊκών επιχειρήσεων για την καλοκαιρινή κολεξιόν και να πάρουν ιδέες για τις επόμενες αγορές τους.

Μία σκέψη στο “Fashion Show στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου από τον Εμπορικό Σύλλογο του Πειραιά

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ
    1

    ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΙΩΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ EVENS ΟΠΩΣ ΤΟ FASHION SHOW PIRAEUS2017

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: