Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Νέες ασφαλτοστρώσεις στον λόφο του Βώκου, με έμφαση σε μικρότερους δρόμους

Χωρίς κατηγορία στις 02/12/2016

Επί 90.000 τ.μ!

Σε κεντρικούς και κυρίως σε μικρότερους δρόμους στον λόφο του Βώκου, στην Ε΄ δημοτική κοινότητα, συνεχίζονται τα έργα ασφαλτοστρώσεων από τον δήμο Πειραιά, με στόχο τη βελτίωση του οδικού δικτύου,  καθώς και την ασφαλή διέλευση οχημάτων και πεζών. Οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων υλοποιούνται στις οδούς:

-Βλαχάκου (από Έβρου έως Μεθώνης)
-Παναγίας Οδηγήτριας (από Νικομηδείας έως Γορδίου)
-Γλυκερίας (από Ταινάρου έως Γορδίου)
-Γορδίου (από Χαϊδαρίου έως Παναγίας Οδηγήτριας)
-Χαϊδαρίου (από Γορδίου έως Αγχιάλου)
-Αγχιάλου (από Χαϊδαρίου έως Αγίας Μαρίνης)
-Αγίας Μαρίνης (από Αγχιάλου έως Καλλέργη)
-Καλλέργη (από Λακωνίας έως Αγίας Μαρίνης)
-Γλυκερίας (από Ταινάρου έως Γορδίου)
-Έβρου (από Λακωνίας έως Βλαχάκου)
-Αίμου (από Έβρου έως Μοναστηρίου)
-Ξενοκράτους (από Πανόρμου έως Παναγιωτοπούλου)
-Γαλαξιδίου (από Ξενοκράτους έως 25ης Μαρτίου)
-Παναγιωτοπούλου (από Μιλήτου έως Γαλαξιδίου)
-Αγχιάλου (από Αγίας Μαρίνης έως Πλούτωνος)
-Πλούτωνος (από Τροιζηνίας έως Χορμοβίτου)
-Ασκληπιού (από Παλαμηδίου έως Καλλέργη)
-Μακεδονίας (από Λακωνίας έως Πλούτωνος)
-Μοναστηρίου (από Νικομηδείας έως Θράκης)
-Λακωνίας (από Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη έως Πέντε Πηγαδιών)
-Πέντε Πηγαδιών (από Λακωνίας έως Βλαχάκου)
-Καπετάν Γέρμα (από Λακωνίας έως Ναρκίσσου) και ολοκλήρωση της διάνοιξης της οδού Καλλικράτιδα (από Αιτωλικού έως Ναρκίσσου).

 

Σημειώνεται πως ήδη έχουν υλοποιηθεί  από τον δήμο Πειραιά έργα ασφαλτοστρώσεων 90.000 τ.μ.,  ενώ η συνολική παρέμβαση θα ξεπεράσει τα 120.000 τ.μ. σε όλες τις δημοτικές κοινότητες.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ο δήμος Πειραιά θα υλοποιήσει έργα ασφαλτοστρώσεων στο οδικό δίκτυο της Β΄, της  Γ΄ και της Δ΄ δημοτικής κοινότητας.

Ο αντιδήμαρχος Οδοποιίας – Αποχέτευσης Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Αλ. Αργουδέλης δήλωσε σχετικά: “Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τα έργα ασφαλτοστρώσεων,  με στόχο την αναβάθμιση του οδικού δικτύου της πόλης μας, το οποίο παρουσίαζε σοβαρά προβλήματα εδώ και αρκετά χρόνια,  λόγω έλλειψης συντήρησης. Αυτές τις ημέρες, ολοκληρώνονται οι  εργασίες ασφαλτοστρώσεων στους δρόμους της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας, λαμβάνοντας υπ΄όψιν και τις παρατηρήσεις των δημοτών και διαπιστώνοντας τόσο ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης όσο και εγώ,  τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ειδικά  στον λόφο του Βώκου. Θέλω να αναφέρω πως δόθηκε ιδιαίτερη  έμφαση σε μικρότερους δρόμους στο λόφο του Βώκου, σε μια περιοχή όπου είχαν να γίνουν έργα ασφαλτοστρώσεων επί δεκαετίες. Στόχος μας είναι να αλλάξουμε ριζικά την εικόνα του οδικού δικτύου του Πειραιά, να το κάνουμε περισσότερο ασφαλές και άνετο για τους συμπολίτες μας και τους επισκέπτες της πόλης μας“.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: