Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Νέος κρατικός ραδιοσταθμός από τις 31/8 στη Θεσσαλονίκη

ΕΛΛΑΔΑ στις 27/08/2015

Άλλο ένα κρατικό ραδιόφωνο εντάσσεται στον κορεσμένο ερτζιανό χώρο στις 31 Αυγούστου. Πρόκειται για τον ρ/σ «Πρακτορείο 104,9», που σε σχετική ανακοίνωση του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων χαρακτηρίζεται ως «παιδί» του. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Στον «αέρα» των FM κάνει «πρεμιέρα» στις 31 Αυγούστου, στις έξι το πρωί, ο ραδιοφωνικός σταθμός «Πρακτορείο 104,9», ερτζιανό «παιδί» του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων στη Θεσσαλονίκη, από τη συχνότητα «104,9» της ΔΕΘ – Helexpo.

Το «Πρακτορείο 104,9» βγαίνει στον «αέρα» με την πλήρη υποστήριξη του ΑΠΕ-ΜΠΕ, του εθνικού πρακτορείου ειδήσεων, με τους 250 επαγγελματίες δημοσιογράφους σε όλη τη χώρα και σε ξένες πρωτεύουσες, το οποίο συμπληρώνει φέτος 110 χρόνια ζωής και αποτελεί τον κεντρικό πυλώνα ενημέρωσης της χώρας, καθώς υπολογίζεται ότι το 90% των ειδήσεων που αναπαράγονται στο διαδίκτυο προέρχονται από το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Το «Πρακτορείο 104,9» στελεχώνεται από έμπειρους δημοσιογράφους του ΑΠΕ-ΜΠΕ, μουσικούς παραγωγούς και τεχνικούς, με τη φιλοδοξία να αποτελέσει πόλο έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης για τα δημόσια πράγματα, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες, τις ιδέες και τις απόψεις, την ανάπτυξη και την επιστήμη, την επιχειρηματικότητα, το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής, μέσα από τα νέα, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ, τις «ειδήσεις, όπως τις μάθαμε» από το ΑΠΕ- ΜΠΕ, στη μακρόχρονη ιστορία του.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: