Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Εκδήλωση της Κωνσταντοπούλου στη Δεξαμενή για το “Ποιός χρωστάει και σε ποιόν;”

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 14/07/2017

Τη Δευτέρα στη Δεξαμενή

|> “Ποιός χρωστάει σε ποιόν: το παράνομο ελληνικό Δημόσιο Χρέος και  οι Γερμανικές Οφειλές“, είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνεται την Δευτέρα 17/7 (8 μμ) στον κινηματογράφο “Δεξαμενή” της ομώνυμης πλατείας του Κολωνακίου, από την “Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους” και την “Δικαιοσύνη για Όλους”, που κάνουν κοινό κάλεσμα-συνάντηση πολιτών.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Ερίκ Τουσέν, επιστημονικό συντονιστή της “Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους” και ιδρυτής της CADTM (Διεθνής Επιτροπή κατά των Παράνομων Χρεών). Επίσης θα μιλήσουν Λεωνίδας Βατικιώτης, πρωτεργάτης του κινήματος λογιστικού ελέγχου του χρέους και συνδημιουργός του εμβληματικού Debtocracy, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, δικηγόρος της “Δικαιοσύνης για Όλους” και Ζωή Κωνσταντοπούλου, πρόεδρος της “Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους” και ιδρύτρια της “Δικαιοσύνης για Όλους”.

Ενδιαμέσως θα προβληθούν video σχετικά με το θέμα που ανοίγεται, θα γίνει ενημέρωση για τις επόμενες δράσεις και αναφορά-παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ερίκ Τουσέν Ερίκ Τουσέν “Το Δημόσιο Χρέος – Η ιστορία του και η σημασία του στη σημερινή κρίση”, που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα ελληνικά.

Η εκδήλωση θα κλείσει με την πανελλήνια πρεμιέρα του ντοκυμανταίρ τουMaxime Kouvaras, σε συνεργασία με την CADTM: “L’Audit-Ο Λογιστικός Έλεγχος- Μια έρευνα για το ελληνικό χρέος“. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Διαμαντής Καραναστάσης και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: