Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Παρελθόν οι σκληρές κόντρες μεταξύ Κλίντον και Τραμπ – Αποτελέσματα αύριο στις 4 πμ

ΚΟΣΜΟΣ στις 08/11/2016

Στις κάλπες 120 εκ. Αμερικανοί

Τ/Π |> Αύριο (Τετάρτη 9/11) τα ξημερώματα κατά τις 2 με 3, θα γνωρίζουμε ποιός από τους δύο υποψηφίους καταλαμβάνει την “πλανηταρχία”! Έτσι θα παύσει το πρώτο μέρος της αγωνίας για το “ποιός θα βγει”, για να αρχίσει το δεύτερο για το “πώς θα προεδρεύσει”.

Αν και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δίνουν σαφές προβάδισμα στη Χίλαρι Κλίντον η μάχη αναμένεται σκληρή και κανείς δεν αποκλείει το αποτέλεσμα από το “ντέρμπυ” να δίνει νικητή με διαφορά μικρού αριθμού ψήφων.

Πάντως, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, ο Πλανήτης δεν θα πρέπει να ανησυχεί για τυχόν συνταρακτικές αλλαγές. Σε μία οργανωμένη χώρα, το κράτος λειτουργεί και οι τύχες του δεν εξαρτώνται μόνον από τις “ορέξεις” του κάθε ηγέτη.

usaΔημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι, δίνουν σήμερα λυσσαλέα μάχη και αύριο -άσχετα με το αποτέλεσμα- θα δουλεύουν μαζί κι αγαπημένοι για το κοινό τους  μέλλον. Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο, πως αυτό το “νεαρό” κράτος (1776) κατάφερε να γίνει έθνος και να δημιουργήσει το “αμερικανικό όνειρο”.

Οι εκλογές στις 50 Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την περιφέρεια της Ουάσινγκτον έχουν ώρα έναρξης διεξάγονται σήμερα και θα διαρκέσουν έως τις 02:00-03:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, 9 Νοεμβρίου.

Σε δύο πολιτείες, την Αϊόβα και τη Βόρεια Ντακότα, οι κάλπες θα κλείσουν αύριο (Τετάρτη) στις 4 πμ, γεγονός που θα σημάνει και την ολοκλήρωση της φετινής εκλογικής διαδικασίας.

Στις κάλπες αναμένεται να προσέλθουν άνω των 120 εκατομμυρίων Αμερικανοί πολίτες.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: