Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Στα συντρίμμια βρίσκεις του ανέμου τις χοές” και το Τραγούδι μας… ανασαίνει!

Χωρίς κατηγορία στις 17/05/2016

Τόλμησαν οι “Χοές”!

Μία γνώριμη παρουσία και καταξιωμένη -ιδιαίτερα στους φοιτητικούς χώρους- είναι το μουσικό σχήμα «Χοές» που παρά την αξιόλογη πορεία του στα μουσικά δρώμενα, μόλις τώρα αποφάσισε να αφήσει τα αποτυπώματά του στη δισκογραφία. Και τόλμησαν με… τέτοιο καιρό!

Η απόφαση πάρθηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Κάθισαν και έγραψαν τα δικά τους κομμάτια σε συνεργασία με τον Βασίλη Σακκά στην επιμέλεια των στίχων και τώρα ήρθε η ώρα να παρουσιάσουν το απόσταγμα της μουσικής τους πορείας, με τον τίτλο «Στα συντρίμμια βρίσκεις του ανέμου τις χοές».

Πρόκειται για καθαρά συλλογική προσπάθεια του σχήματος. Γράψανε μουσική, ενορχηστρώσανε, ηχογραφήσανε, φτιάξανε εξώφυλλα, τυπώσανε τα cd και τώρα είναι έτοιμοι να μοιραστούν όλη αυτή την προσπάθεια μαζί σας με το κοινό (τους) που όλο και αυξάνεται! Ο ήχος τους; Έντεχνος, rock, παραδοσιακός και με πολλά άλλα στοιχεία.

Η «ταυτότητα» της δισκογραφικής δουλειάς είναι: Σύνθεση: «Χοές», στίχοι: Βασίλης Σακκάς, παραγωγή: «Χοές», ηχοληψία & μίξη: Γιάννης Ρουσέτος, ηχογράφηση: Studio «Επτάφθογγο», mastering: «Sweetspot Studio», φωτογραφία εξωφύλλου: Μαρία Κουμουτσίδη.

Τραγούδι: Μαρία Γιαννακοπούλου και Μαρία Κουμουτσίδη.

Παίζουν οι: Γιάννης Ισμυρνιόγλου: φωνή-κιθάρα, Παναγιώτης Κωνσταντάκης: βιολί, Πέτρος Χρηστάκης: ηλεκτρική κιθάρα–ούτι, Νίκος Δημητρακαράκος: τύμπανα, Γιάννης Βούκλιζας: ηλεκτρικό μπάσο, Γιάννης Ρουσέτος: λαούτο (έκτακτη συμμετοχή).

Για μία γνωριμία με το γκρουπ «Χοές», εδώ:
facebook.com/xoesband, soundcloud.com/xoes, youtube.com/watch?v=mgEQ7DGYgkg, youtube.com/watch?v=HDKwj913FKU, youtube.com/watch?v=1a6JXLZSxKI, youtube.com/watch?v=Hx0-0eIfr4U.
Για επικοινωνία μαζί τους: xoeslive@gmail.com

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: