Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Στην Αθήνα το «Μαγικό Αμαξοστάσιο του Άγιου Βασίλη» σε χώρο 5.000 τ.μ.

FLASH στις 30/11/2016

Από 2/12 έως 8/1

Το «Μαγικό Αμαξοστάσιο του Άγιου Βασίλη» έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και σε έναν χώρο 5.000 τ.μ. στην καρδιά της πρωτεύουσας η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα “απειλεί” να μαγέψει μικρούς και μεγάλους!

Το γενικό… προσκλητήριο, αναφέρει ότι:

Εφέτος τα Χριστούγεννα στο μαγικό Αμαξοστάσιο, θαυμάστε το φωτισμένο παγοδρόμιο, περιπλανηθείτε στο μοναδική χώρα των Μάγων και μπείτε στο τραίνο του Άι Βασίλη.

Δείτε συναυλίες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, κάντε τραμπολίνο, δοκιμάστε τις νοστιμιές στο σπίτι του Άι Βασίλη και μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε cup cakes από το Dona’s Cup Cake House. Σαλπάρετε στη λίμνη με τις βάρκες του βόρειου πόλου και ξεχάστε για αρκετές ώρες τον έξω κόσμο!

Ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο κλειστό θεματικό πάρκο 5.000 τ.μ. γεμάτο μαγεία, περιπέτεια και παιχνίδια για τα παιδιά και για όλους όσους νιώθουν παιδιά στο βάθος της καρδιάς τους.

Carousel Mickey Mouse, Συγκρουόμενα, Τραμπολίνο, Ρόδα Χριστουγέννων και πολλές πολλές εκπλήξεις περιμένουν όλους όσους επισκεφτούν το Μαγικό Αμαξοστάσιο!

– Μάγοι, ξωτικά, κλόουν
– Face -painting
– Χριστουγεννιάτικες συνταγές
– Το ταχυδρομείο του Άι Βασίλη

Είναι μερικές από τις παροχές που συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου! Πού; Στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ., Ερμού & Πειραιώς. Πότε; Από τις 2 Δεκεμβρίου 2016 έως και τις 8 Ιανουαρίου 2017, καθημερινά, από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Τιμή εισιτηρίου: Δύο (2) ευρώ. Παροχές: WiFi, coffee/bar & food area / πρόσβαση για ΑμΕΑ και δωρεάν είσοδος για ανέργους. Πρόσβαση από σταθμό Θησείο και μετρό Κεραμεικού και parking διαθέσιμο.

1425x800_xmas

Και…
Για επίσκεψη σ΄αυτό το «Μαγικό Αμαξοστάσιο του Άγιου Βασίλη» το ΙΕΚ Άλφα και το Mediterranean College, φρόντισαν και εξασφάλισαν δωρεάν είσοδο!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: