Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το Σάββατο στον Πειραιά η 43η γενική συνέλευση του ΕΟΑΕΝ, μετά τιμητικών διακρίσεων

Χωρίς κατηγορία στις 22/02/2018

Στον πρύτανη του ΠαΠει κ.ά.

|> Στον Πειραιά και στα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, “χτυπάει” η καρδιά της ελληνικής νησιωτικής επιμελητηριακής κοινότητας με τη διεξαγωγή της  43ης γενικής συνέλευσης του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ) το Σάββατο (23/2).

Κατά την διάρκεια τής γενικής συνέλευσης ο απερχόμενος πρόεδρος Θράσος Καλογρίδης και τα μέλη του δ.σ. (Τσίπηρας Νικόλας Α’ αντιπρόεδρος , Μπαμιαδάκης Γιώργος Β’ αντιπρόεδρος , Κυριαζής Γιώργος γ.γ.. Γεωργούλης Γιώργος ταμίας, και τα μέλη Μαργαρώνης  Γιάννης, Σκιαδαρέσης Σωτήρης, Παντελιός Ανδρέας, Παναγιωτίδης Γιάννης)  θα κάνουν έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων , στόχων  αλλά και σταθμών για τον  ΕΟΑΕΝ  στη διάρκεια της θητείας τους σε μία εξαιρετικά δύσκολη και ταραχώδη όχι μόνον οικονομικά περίοδο τόσο για την νησιωτική Ελλάδα όσο και την εν γένει γεωγραφική περιοχή.

Το πρόγραμμα της συνέλευσης:

  1. Έγκριση Πρακτικών 42ης Γενικής Συνέλευσης Ε.Ο.Α.Ε.Ν.  (Οινούσσες, 07/10/2017)
  2. Έγκριση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου έτους 2017
  3. Έγκριση απολογισμού εσόδων-εξόδων έτους 2017
  4. Τόπος και ημερομηνία διεξαγωγής της επόμενης Γ.Σ.
  5. Εκλογή τριμελούς εφορευτικής Επιτροπής
  6. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΑΕΝ.

Τέλος η απερχόμενη διοίκηση στη διάρκεια της Συνέλευσης την οποία έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν  σημαίνοντες εκπρόσωποι πολιτικών, οικονομικών και άλλων φορέων θα απονείμει τιμητικές διακρίσεις τόσο στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά Άγγελο Κότιο (φωτό) όσο και άλλους σημαντικούς εκπροσώπους της πανεπιστημιακής κοινότητας, καθώς και σε εκπροσώπους οικονομικών και επαγγελματικών φορέων για την αγαστή συνεργασία με τον ΕΟΑΕΝ. Μεταξύ των προσκεκλημένων οι υπουργοί Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής, Οικονομίας & Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης  Αλέξης Χαρίτσης , ο γενικός γραμματέας Αιγαίου Γιάννης Γιαννέλης και όλοι οι νησιωτικοί βουλευτές.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: