Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συλλογή από… βραβεία κάνουν οι κιθαριστές του Δημ. Ωδείου Νίκαιας/Ρέντη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 26/07/2016

Άλλα 10 από Παρνασσό

Δέκα ακόμη βραβεία στην μεγαλύτερη κιθαριστική ακαδημία της Ευρώπης, στον Παρνασσό, κέρδισαν οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Ρέντη, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά την σωστή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στο μουσικό ίδρυμα.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ρετίκας, μαθητής του Βασίλη Μαστοράκη, κατέκτησε το Α’ Βραβείο στον Διαγωνισμό Σολίστ, ενώ στην ίδια κατηγορία οι σπουδαστές του Ωδείου Δημήτρης Σταυρόπουλος και Γιώργος Κολοβός, της τάξης του Αντώνη Μυτακίδη, κέρδισαν το Β’ και το Γ’ Βραβείο αντίστοιχα.

Το Κιθαριστικό Σύνολο Piraeus Guitar Ensemble, του καθηγητή Αντώνη Μυτακίδη, με 5 από τα έξι μέλη του να είναι σπουδαστές του Ωδείου, κατέκτησε το Α’ Βραβείο στον Διαγωνισμό των Συνόλων, το Σύνολο Νι.Ρε. Κιθάρες, το Β’ Bραβείο και το Γ’ Βραβείο το Nikea Guitar Quartet επίσης του καθηγητή Αντώνη Μυτακίδη.

Στην συνέχεια η Δήμητρα Γιάννου, μαθήτρια του καθηγητή Αντώνη Μυτακίδη, κέρδισε το Α’ Βραβείο σε δύο κατηγορίες Διαγωνισμών, ηλικίας έως 17 & έως 15 ετών.

Τέλος, ο Γιώργος Γρηγοριάδης στην κατηγορία έως 17 ετών και ο Κωνσταντίνος Παπαδάτος στην κατηγορία έως 15 ετών, μαθητές και αυτοί του Αντώνη Μυτακίδη, κέρδισαν από ένα Β’ Βραβείο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: