Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Διευκρινιστική δήλωση του Δημ. Καμμένου σχετικά με όσα είπε χθες στην τηλεόραση του “Σκάϊ”

ΕΛΛΑΔΑ στις 19/04/2017

Περί προσωπικής διαφοράς

Ο βουλευτής της Β΄Πειραιά των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, προχώρησε σήμερα σε διευκρινιστική δήλωση σχετικά μα όσα ακούστηκε να λέει χθες από την τηλεόραση του “Σκάϊ”. Ο κ. Καμμένος δήλωσε:

Σχετικά με τις χθεσινές μου δηλώσεις στην τηλεόραση του “Σκάϊ” θέλω να κάνω την παρακάτω διευκρίνιση:

Από την στιγμή που αναγκαζόμαστε να μειώσουμε την προσωπική διαφορά στις συντάξεις από το 2019/20 ΜΟΝΟ, η κυβέρνηση μας κατάφερε μέρος αυτής της διαφοράς να δοθεί ως επιδότηση εργοδοτικών εισφορών έτσι ώστε να δώσουμε ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σε ανέργους.

Διεκδικήσαμε και πετύχαμε για παράδειγμα τα 20 ευρώ το μήνα ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ σε έναν εργοδότη για ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ παρά να τα πάρει ο κ. Σόιμπλε και να μπουν στην μαύρη τρύπα του χρέους.

ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ αυτά τα λίγα χρήματα ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΠΟ και να βοηθήσουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ τους ανέργους που κληρονομήσαμε.

Θυμίζω ότι οι προηγούμενες 11 μειώσεις συντάξεων των προηγουμένων κυβερνήσεων πήγαν στην μαύρη τρύπα του χρέους και συγχρόνως αύξησαν την ανεργία κατά 998.000 συνανθρώπων μας ενώ δημιούργησαν 8,5 δισ. € τρύπα (έσοδα-συντάξεις) στα ασφαλιστικά μας ταμεία. Έτσι όπως εξήγησα, θα αυξήσουμε το διαθέσιμο εισόδημα του κάθε νοικοκυριού και θα διευκολύνουμε στην δύσκολη καθημερινότητα του.

 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: