Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τρεις νέες παιδικές χαρές παραδόθηκαν από τον Δήμο για τα παιδιά του Πειραιά

Χωρίς κατηγορία στις 27/09/2016

Πού λειτουργούν

Τρεις ακόμα νέες παιδικές χαρές, παρέδωσε ο Δήμος Πειραιά στα παιδιά της πόλης,  σε συνέχεια αυτών που παραδόθηκαν στη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου, στη συμβολή των οδών Κομοτηνής και Λευκάδος καθώς και στη συμβολή των οδών Αδριανού και Φιλίππου.

Οι τρεις νέες παιδικές χαρές βρίσκονται στην πλατεία Καραϊσκάκη στο Νέο Φάληρο στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα,  στον Άγιο Χαράλαμπο στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα, όπου έχει δημιουργηθεί και ειδικός καθιστικός χώρος με πράσινο και πανοραμική θέα στη Μαρίνα Ζέας  έναντι της παιδικής χαράς καθώς και στην οδό Σκρα στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα.

Ήδη οι γονείς με τα παιδιά τους, επισκέπτονται τις νέες παιδικές χαρές που διαθέτουν μεταξύ άλλων, νέα σύγχρονα  και ασφαλή παιχνίδια, νέο φωτισμό και καλαίσθητη περίφραξη.

paidkes-xares

Υπενθυμίζεται ότι παραδόθηκαν τον Ιανουάριο του 2015 με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι δύο νέες παιδικές χαρές στις πλατείες Θεμιστοκλή και Αγίων Αναργύρων.

Επίσης, τον περασμένο Μάρτιο, εγκαινιάστηκε η νέα παιδική χαρά στην πρόσφατα ανακαινισμένη πλατεία Κανάρη και άνοιξαν για τα παιδιά του Πειραιά 12 παιδικές χαρές, οι οποίες ανακατασκευάστηκαν πλήρως ή μερικώς, μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα παραδοθούν στα παιδιά της πόλης μας δύο επιπλέον παιδικές χαρές, οι οποίες βρίσκονται στην οδό Σολωμού στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα και στη συμβολή των οδών Χίου και Λαμπελέτ στη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα, οι οποίες δημιουργούνται  μέσω του ίδιου προγράμματος ΕΣΠΑ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: