Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Υποτροφίες για Παγκόσμιο Δίκαιο και Διακυβέρνηση (20-24 Ιουλίου)

ΕΠΙΣΤΗΜΗ στις 27/06/2015

Πέντε υποτροφίες προσφέρονται για το θερινό πρόγραμμα “Παγκοσμίου Δικαίου και Διακυβέρνησης” (Global Law and Governance Summer School), που διεξάγεται φέτος 20-24 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) στο Σούνιο.

Το πρόγραμμα αφορά απόφοιτους, τελειόφοιτους ή επαγγελματίες στο χώρο των κοινωνικών επιστημών όπως η νομική, οι διεθνείς σχέσεις, οι πολιτικές και οικονομικές επιστήμες και θα τους προσφέρει διεθνή θεώρηση και σύγχρονες προσλαμβάνουσες στο αντικείμενο των σπουδών τους.

Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν στους υποψηφίους με την υψηλότερη ακαδημαϊκή επίδοση, εφ΄όσον πληρούν τις προϋποθέσεις του προγράμματος και μετά από αξιολόγηση του φακέλου τους από το επιστημονικό προσωπικό του σχολείου. Συστατικές επιστολές μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, καθώς και άριστη χρήση της αγγλικής γλώσσας θα συνεκτιμηθούν.

Το πρόγραμμα του Global Law and Governance School επικεντρώνεται στην έρευνα και τη διεπιστημονική προσέγγιση του δικαίου, της δημόσιας πολιτικής και της οικονομίας. Διακεκριμένοι επιστήμονες από ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια παρουσιάζουν τις πιο πρόσφατες έρευνες σε ζητήματα αιχμής που αφορούν τομείς όπως η ευρωπαϊκή και η παγκόσμια ολοκλήρωση.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.glgss.eu.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: