Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Χορήγηση φοιτητικού πάσου για ΑΕΝ/ Ασπροπύργου και ΑΕΝ/ Μακεδονίας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 11/01/2017

Για μέσα μεταφοράς

Tο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, πιστό στις δεσμεύσεις του για την αναβάθμιση της Ναυτικής Εκπαίδευσης και ιδιαίτερα όσον αφορά στα κοινωνικά ωφελήματα των σπουδαστών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ), ανακοινώνει πως υπεγράφη για δεύτερη συνεχή χρονιά, σύμβαση για τη μετακίνηση των σπουδαστών της ΑΕΝ Ασπροπύργου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αρμοδιότητας ΟΑΣΑ με μειωμένους τύπους κομίστρου.

Η προαναφερόμενη σύμβαση του ΟΑΣΑ με το Υπουργείο, υπεγράφη τη Δευτέρα 02 Ιανουαρίου 2017. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να κάνουν τις αιτήσεις τους στο γραφείο σπουδαστικής μέριμνας της σχολής και να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να προμηθευτούν την κάρτα Μετακίνησης Μειωμένου Κομίστρου. Να σημειωθεί ότι η σχετική παροχή είχε διακοπεί στις 30/06/2016.

Δεδομένης της πρόθεσης του υπουργείου να διερευνήσει τη δυνατότητα επέκτασης της μετακίνησης με μειωμένους τύπους κομίστρου και στους σπουδαστές των υπολοίπων ΑΕΝ, επισημαίνουμε ότι έχει ήδη προωθηθεί σχετική Απόφαση στα συναρμόδια Υπουργεία, προκειμένου να συμπεριληφθούν στους δικαιούχους και οι σπουδαστές της ΑΕΝ Μακεδονίας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: