Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σε λειτουργία το νέο γραφείο Πωλήσεων της Interamerican στη Γρ. Λαμπράκη του Πειραιά

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 30/01/2016

Έγιναν τα εγκαίνια 

Το νέο γραφείο Πωλήσεων της Interamerican στον Πειραιά σηματοδοτεί τη στρατηγική επιλογή της εταιρείας για την ανάπτυξη των εργασιών της στη πόλη. «Μεγάλο αστικό κέντρο απόλυτης προτεραιότητας για τον σχεδιασμό της εμπορικής δραστηριότητας της Interamerican», χαρακτήρισε τον Πειραιά ο Γιώργος Κώτσαλος, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, τονίζοντας ότι η τοπική αγορά και η τοπική κοινωνία χρειάζονται ασφάλιση με φερεγγυότητα, ποιοτική και για κάθε ανάγκη, με πελατοκεντρική φιλοσοφία και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου. «Ο Πειραιάς χρειάζεται την Interamerican», υπογράμμισε ο κ. Κώτσαλος.

Το γραφείο Πειραιά, με συντονιστή τον Βαγγέλη Τερζάκη, αριθμεί 31 πιστοποιημένους ασφαλιστικούς συμβούλους, έναν unit manager και χαρακτηρίζεται από τη προσέλκυση νέων συνεργατών, έχοντας κατά τους πρώτους μήνες της λειτουργίας του, ήδη, πολύ καλές επιδόσεις σε νέες εργασίες, ιδιαίτερα σε ασφαλίσεις υγείας.

inter_EgkainiaGrafeiouPeiraias2

Ο διευθύνων σύμβουλος της Interamerican Γ. Κώτσαλος, με τον επικεφαλής του γραφείου Πειραιά Ε. Τερζάκη

Στην κατάρτιση, τις φιλοδοξίες και τις ικανότητες των συνεργατών που στελεχώνουν το δυναμικό των πωλήσεων του γραφείου εστίασε ο Γιάννης Καντώρος, γενικός διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών, ο οποίος στο πλαίσιο της ανάπτυξης του Δικτύου Agency, επισήμανε τα πολύτιμα εφόδια που παρέχει η εταιρεία στους συνεργάτες της -συνεχή εκπαίδευση, τεχνολογία αιχμής και καινοτομία στην εργαλειοθήκη του ασφαλιστή μαζί με τα πιο ανταγωνιστικά και ολοκληρωμένα συστήματα και προγράμματα ασφάλισης- πέραν των δεδομένων κινήτρων επιβράβευσης και ανταμοιβής που προβλέπονται.

Ο Ηλίας Μάλλιος, διευθυντής Πωλήσεων, υπό την ιδιότητα του υπεύθυνου για το Δίκτυο Agency, αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες επαγγελματικές ικανότητες του νέου συντονιστή κ. Τερζάκη, ενώ ο επικεφαλής του γραφείου περιορίστηκε σε δεσμεύσεις για πολλή δουλειά και καλά αποτελέσματα, σε απόδειξη της επαγγελματικής σοβαρότητας που τον διακρίνει.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν, εκτός των διοικητικών στελεχών και συνεργατών του Δικτύου Agency και του πειραϊκού Δικτύου Υγείας της εταιρείας, φίλοι και πελάτες του γραφείου. Ως εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης ήταν εκεί ο αντιδήμαρχος Αλ. Αργουδέλης και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Περιβάλλοντος – Πρασίνου Στ. Βοϊδονικόλας , η πρόεδρος της Επιτροπής Προληπτικής του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά Αγγ. Σεληνίδου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νικ. Πλατανησιώτης,, ο διευθυντής του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Μιχ. Γιάγκας, καθώς  και άλλα πρόσωπα της πειραϊκής κοινωνίας και της αγοράς.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: