Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με τη συμμετοχή του Λάκη Χαλκιά οι εκδηλώσεις για την βράβευση των εισαχθέντων σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

FLASH στις 23/04/2017

Δευτέρα-Τρίτη στη Ράλλειο

|> Αύριο Δευτέρα και την Τρίτη (7 μμ), στο αμφιθέατρο του Ραλλείου Γυμνασίου-Λυκείου Θηλέων Πειραιά, ο δήμος Πειραιά βραβεύει τα παιδιά του που πέρυσι πέρασαν σε ΑΕΙ-ΤΕΙ. Οι βραβεύσεις θα γίνουν από τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη και οι εκδηλώσεις, όπου συμμετέχει το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά (ΠΜΚΠ), διοργανώνονται από τη διεύθυνση Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του δήμου Πειραιά.

Συγκεκριμένα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ραλλείου Γυμνασίου – Λυκείου Θηλέων νέοι καλλιτέχνες υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας μονωδίας του Δημοτικού Ωδείου Πειραιά Μαρίτας Παπαρίζου θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα, που έχει ως αφετηρία την όπερα και το λυρικό τραγούδι και οδηγεί στο ρεμπέτικο και το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Στην αυριανή συναυλία Δευτέρα 24/4) θα συμμετάσχουν ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής Λάκης Χαλκιάς και οι: Λυδία Δαμαλά, Θεόφιλος Ιωαννίδης, Ολίβια Καλούδη, Γιώργος Κατσιμαντός, Θοδωρής Καρδαράς, Ματίνα Μιχαηλίδου και Πέπη Χαρίση.

Στο πιάνο συνοδεύουν οι συνεργάτες του ΠΜΚΠ Μενέλαος Τσικλίδης και Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου. Τον Λάκη Χαλκιά θα συνοδεύσει ο συνθέτης Μανώλης Υφαντής. Η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι των Βασίλη Μαστοράκη και Στέλιου Γκόλγκαρη.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: