Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Ένα τραγούδι για τη Βρίσα”, σήμερα στις 8:30 στο φαληριώτικο πολιτιστικό κέντρο “Φλοίσβος”

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 23/06/2017

Εκδήλωση αλληλεγγύης

|> O δήμος Παλαιού Φαλήρου (Τμήμα Πρόνοιας) σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βρισαγωτών Αθήνας και την Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ), διοργανώνουν τη μουσική εκδήλωση αλληλεγγύης «Ένα Τραγούδι για την Βρίσα Λέσβου» που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή, 23/6 στις 20:30 στον προαύλιο χώρο του πολιτιστικού κέντρου «Φλοίσβος» (Λεωφ. Ποσειδώνος).

Σε ανακοίνωση των διοργανωτών, αναφέρεται:

Προσδοκία όλων μας είναι μέσα από την όμορφη αυτή μουσική βραδιά και με όχημα τις μελωδίες που θα μας χαρίσουν τα μουσικά σχήματα που συμμετέχουν εθελοντικά, να υπάρξει ουσιαστική προσφορά από την πλευρά μας ώστε έμπρακτα να δείξουμε αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας από τη Βρίσα Λέσβου που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό της 12ης Ιουνίου.

Για τον σκοπό αυτό, στον χώρο, θα υπάρχει κουτί προαιρετικής οικονομικής ενίσχυσης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βρισαγωτών Αθήνας. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καταμετρηθεί από επιτροπή που θα αποτελείται από φορείς που υπογράφουν σχετικό με την εκδήλωση κείμενο. Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση και να ενισχύσετε τον σκοπό μας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: