Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πρό(σ)κληση για την Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας, από το Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 04/12/2017

Διεξάγεται 18-19 Ιανουαρίου

|> Νέα μεγάλη πρόκληση για την κιθαριστική ορχήστρα Μαγνησίας-Βόλου, αποτελεί η πρόσκληση για συμμετοχή της στο περίφημο Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής, που θα διεξαχθεί 18 – 19 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης.

Μετά την εντυπωσιακή της παρουσία στο Φεστιβάλ Κιθάρας Μαγνησίας, η κιθαριστική ορχήστρα Βόλου, που ίδρυσε ο Σύλλογος Ελλήνων Κιθαριστών (ΣΕΚ) και διηύθυνε στις πρώτες της συναυλίες, ο μεγάλος δάσκαλος της κιθάρας, Βαγγέλης Μπουντούνης, συνεχίζει τις περιοδείες της σε όλα τα μεγάλα κιθαριστικά φεστιβάλ της Ελλάδας.

Καλλιτεχνικός διευθυντής της Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου, είναι ο τραγουδοποιός και κιθαριστής Τάσος Ιωακειμίδης, από την Νέα Ιωνία Βόλου.

Στις τελευταίες της συναυλίες η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, που έχει ενταχθεί στην Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα συνέπραξε υπό την διεύθυνση του Βολιώτη κιθαριστή και μαέστρου, Αλέξανδρου Παπαρίζου με τον διεθνούς φήμης κιθαριστή Στέλιο Γκόλγκαρη, και τον επίσης Βολιώτη τραγουδιστή Κώστα Ζεμπίλα, ο οποίος ερμήνευσε τραγούδια του Ηλία Ανδριόπουλου.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: