Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Άρθρο-απάντηση και μήνυμα των “καραμανλικών” για φήμες περί “διάσπασης”…

ΕΛΛΑΔΑ στις 30/10/2016

Αυτοί που μείναν…

Αίσθηση προκαλεί -ιδιαίτερα στον κόσμο της ΝΔ- άρθρο που αναρτήθηκε σήμερα Κυριακή 30/10 στον “γαλάζιο” ιστότοπο newdemocracy.gr, στο οποίο με τίτλο “Αυτοί που μείναν”, δίνεται απάντηση σε κύκλους της Πειραιώς, σχετικά με φήμες περί προσπαθειών “διάσπασης”, “υπονόμευσης”, “αποστασίας” από τους λεγόμενους
“καραμανλικούς”. Συγκεκριμένα, το άρθρο το οποίο σε “ελεύθερη μετάφραση”, μπορεί να αποτελεί και “μήνυμα” για την αναγκαιότητα ενότητας στον πολιτικό κόσμο, αναφέρει:

Αυτοί που μείναν  δίπλα στον Κώστα Καραμανλή όλα αυτά τα χρόνια μιας από τις πιο σκοτεινής περιόδου της ελληνικής ιστορίας, στάθηκαν και στέκονται αρωγοί, συμπαραστάτες, σθεναρά αντιστεκόμενοι σε κάθε ψεύδος, σε κάθε λάσπη, που εκτόξευαν και εκτοξεύουν οι ” δολοφόνοι ” του!

Αυτοί που μείναν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στον Κ. Καραμανλή, γνώριζαν και γνωρίζουν ότι η δικαίωσή του, θα είναι και δικαίωση της παράταξης, αλλά πρωτίστως της Ελλάδας!

Αυτοί που μείναν ουδέποτε πήραν αξιώματα ουδέποτε διεκδίκησαν κάτι προσωπικό, παρά αγάπησαν τον πατριωτισμό του, την πολιτική του οξυδέρκεια, το όραμά του, τη φιλοπατρία του και ταυτίστηκαν μαζί του!

Αυτοί που μείναν οι λέξεις “διάσπαση “, “υπονόμευση”, ” αποστασία” δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό τους.

Υπάρχουν μόνο οι λέξεις “ομοψυχία” και ” ενότητα”

Αυτοί που μείναν προασπίζουν τους θεσμούς, υπερασπίζονται τη Δημοκρατία!

Αυτοί που μείναν και θα μείνουν ως το τέλος ουδέποτε φόρεσαν την ταμπέλα του ” καραμανλικού”, αλλά την έκαναν τρόπο ζωής, αγώνα για την αλήθεια και την Πατρίδα!

Αυτοί που μείναν δε χρειάζονται αυτοεπιβεβαίωση ούτε καθοδήγηση!

Απλά τον εμπιστεύονται και ακολουθούν με πίστη το βηματισμό του!
Και θα μείνουν ανώνυμοι από επιλογή τους!
Θα μείνουν απλά Έλληνες, που στη μητέρα των μαχών ο σκοπός τους ήταν μόνο η δικαίωση της Πατρίδας…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: