Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ζητείται η κληρονόμος του εκατομμυριούχου επιχειρηματία Καραμήτρου!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 16/01/2023

Πρωτότυπη κωμωδία στο θέατρο ‘’Αυλαία’’ του Πειραιά με τον Γιάννη Μποστατζόγλου

|> Μία ανατρεπτική κωμωδία παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη (8:30 μμ) στο θέατρο ‘’Αυλαία’’* του Πειραιά, με έναν… Καραμήτρο που ξαφνιάζει τον Πασαλιμάνι!

Πρόκειται για την παράσταση του ‘’Θεάτρου των Ελλήνων’’ με τον τίτλο ‘’Ποιος είναι ο εκατομμυριούχος’’, που έγραψε και σκηνοθέτησε η  Μαρίτας Ρίτζι.

Κεντρικό πρόσωπο στην κωμωδία είναι ο Καραμήτρος – ένας ζάπλουτος επιχειρηματίας – ο οποίος φεύγει από τη ζωή αφήνοντας στα χέρια τού μπάτλερ του (Τζιανί) μία ‘’χρυσή’’ διαθήκη με τον όρο να καλέσει και να την διαβάσει σε τέσσερις γυναίκες, που ήταν  οι τελευταίες σχέσεις του πάμπλουτου Καραμήτρου…

Τον ρόλο του Καραμήτρου υποδύεται ο Γιάννης Μποστατζόγλου και τους άλλους ρόλους ερμηνεύουν οι: Ερνέστο Βουτσίνος (Τζανί) Πέπη Τσεσμελή (Σούλα), Φαίη Ντεμάνη (Χρυσάνθη), Αλεξάνδρα Τσολακίδου (Ελισάβετ) και Μαρίτα Ρίτζι (Ζέτα).

Οι χορογραφίες  είναι της Μαρίτας Ρίτζι, βοηθός σκηνοθέτη είναι η Αλεξάνδρα Τσολακίδου, η μουσική είναι του Πάνου Μαλανδρή, τα σκηνικά της Δέσποινας Βολίδη, η ζωγραφική του Σπύρου Δρόσου, τα κοστούμια του οίκου Τρανούλη και οι φωτισμοί με τις φωτογραφίες του Αντώνη Συμεωνάκη.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

(*) Θέατρο ‘’Αυλαία’’ (2ας Μεραρχίας και Κουντουριώτου, 185 35, Πειραιάς) Τηλ.: 210.429 7771

 

 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: