Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“The Lonely Piano” με τα πλήκτρα του Armagos

Πολιτισμος/Τεχνες στις 14/10/2019

Ένα άλμπουμ με οκτώ μικρές ολοκληρωμένες ιστορίες παιγμένες μόνο με ένα πιάνο

|> Ο συνθέτης Αποστόλης Αρμάγος (Armagos), μετά από μια διαδρομή τεσσάρων δίσκων με τραγούδια ερμηνευμένα από νέους τραγουδιστές (Ξένια Ροδοθεάτου, Νίκος Βενετάκης, Άννα Λινάρδου), κυκλοφορεί ψηφιακά τον πρώτο “ορχηστρικό” του δίσκο, με τίτλο “The Lonely Piano”.

Πρόκειται για ένα album με οκτώ αυτοσχεδιασμούς, οκτώ μικρές ολοκληρωμένες ιστορίες παιγμένες από τον ίδιο, μόνο με ένα πιάνο. Το “The Lonely Piano” αποτελείται από ατμοσφαιρικές μπαλάντες και κομμάτια με γρήγορα ξεσπάσματα, τα οποία μοιάζουν με τραγούδια χωρίς λόγια. Τα θέματα και τα μοτίβα τους, παρά τον αυτοσχεδιαστικό τους χαρακτήρα, δίνουν την εντύπωση δομημένου μουσικού λόγου σε ένα σύγχρονο και νεοκλασικό στυλ, ενώ όλος ο δίσκος θα μπορούσε να αποτελεί το soundtrack μιας ταινίας. O συνθέτης, με αυτό το πρώτο του πιανιστικό project, καταφέρνει να δώσει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ορχηστρικά album της χρονιάς.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Το “The Lonely Piano” είναι διαθέσιμο για ακρόαση και αγορά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες (Spotify, Apple Music, Cd Baby, Youtube, κτλ.). Επίσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Αποστόλη Αρμάγου: Armagosmusic.com

> Το εικαστικό του εξωφύλλου είναι της Ελένης Άννινου.

Απάντηση