Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Κορυφαία ονόματα συμμετέχουν σε ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ Κιθάρας της Ελλάδας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 02/04/2017

Στο Ηράκλειο, 7-8-9/4

|> Το μεγαλύτερο κιθαριστικό φεστιβάλ που έγινε ποτέ στην Κρήτη και ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας, αρχίζει στις 7 Απριλίου και θα διαρκέσει για τρεις ημέρες στο πανέμορφο Ηράκλειο. Πρόκειται για το 2ο Φεστιβάλ Κιθάρας Κρήτης που διοργανώνεται από τον Έντεχνο Ωδείο Ηρακλείου, υπό την διεύθυνση της Μαρίας Μωραϊτάκη, με την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών. Καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, είναι ο “Βαγγέλης Μπουντούνης.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, θα εμφανιστούν στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, η Κιθαριστική Ορχήστρα Κρήτης, που έχει ενταχθεί στην Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα, υπό την διεύθυνση του Βαγγέλη Μπουντούνη και σολίστ τους διεθνούς φήμης κιθαριστές, Στέλιο Γκόλγκαρη, πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών και Μιχάλη Σουρβίνο, καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου.

Συμμετέχουν ακόμη ο σπουδαίος Κρητικός σολίστ, Γιώργης Κοντογιάννης “Κρης”, η Ελευθερία Φραγκιαδάκη, υπεύθυνη της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κρήτης, ο Μανώλης Κογκάκης, υπεύθυνος της Κιθαριστικής Ορχήστρας Αγ. Νικολάου, η Ναυσικά Χατζοπούλου υπεύθυνη της Κιθαριστικής Ορχήστρας Ηρακλείου, η Ειρήνη Δάκα υπεύθυνη της Κιθαριστικής Ορχήστρας Χερσονήσου, ο σολίστ – παιδαγωγός Νίκος Κατσαράκης και ο νεαρός βραβευμένος σολίστ του περσινού 1ου Φεστιβάλ Κιθάρας Κρήτης Θεόδωρος Τσέλιος.

Απάντηση