Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τέσσερα κιθαριστικά Σαββατόβραδα για το εφετινό Φεστιβάλ Κιθάρας Αμφίκαιας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 02/03/2016

Αρχίζει το ερχόμενο Σάββατο

kithara amfikaia logoΣτο αγρόκτημα “Αμφίκαια”- εκεί στους πρόποδες του Παρνασσού- αρχίζει το Σαββάτο 5/3, το 2ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αμφίκαιας και στις τέσσερις συναυλίες που θα δοθούν συνολικά θα συμμετάσχουν, όπως και πέρυσι, κορυφαία ονόματα της κιθάρας και της κλασικής μουσικής γενικότερα.

Συγκεκριμένα στην πρώτη συναυλία, αυτό το Σαββάτο, συμπράττουν ο κλαρινετίστας Νίκος Γκίνος, με τον σολίστ κιθάρας, καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής, Γιώργο Μαστρογιαννόπουλο.

kithara amfikaia afisaΣτην δεύτερη συναυλία το άλλο Σαββάτο 19/2, θα εμφανισθούν, η ανερχόμενη σολίστ κιθάρας, Κυριακή Μάϊνα και το περίφημο “Fuego Guitar Trio”, αποτελούμενο από τον Γερμανό κιθαριστή Ρόλαντ Χόφμαν και τους δικούς μας σολίστ, Άγγελο Μπότση και Μιχάλη Σουρβίνο.

Στην τρίτη συναυλία το Σάββατο 2/4, θα εμφανισθούν οι ταλαντούχοι σολίστ, Μαρία Βουτσινά και Αντώνης Παπαδάκης.

Στην τέταρτη και τελευταία συναυλία, που θα γίνει το Σαββάτο 9/4, θα συμπράξουν καλλιτεχνικά, στο πρώτο μέρος η νεαρή πολυβραβευμένη σολίστ κιθάρας, Κατερίνα Καρυώτη με τον διεθνούς φήμης σολίστ Μιχάλη Σουρβίνο, στο μαντολίνο και στο δεύτερο μέρος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών και καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Στέλιος Γκόλγκαρης, με τον Μιχάλη Σουρβίνο.
Όλες οι συναυλίες, θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του αγροκτήματος “Αμφίκαια”, με ώρα έναρξης 7 μ.μ.  >>> Video για το Φεστιβάλ Κιθάρας Αμφίκαιας.

Απάντηση