Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μουσική βραδιά αξιώσεων με «ονόματα» στον Ρέντη!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 07/06/2019

Δίνει συναυλία η Κιθαριστική Ορχήστρα Νικαίας, με σύμπραξη αξιόλογων μουσικών/ερμηνευτών

|> Σοπράνο και λαϊκή τραγουδίστρια θα συμμετέχουν με την Κιθαριστική Ορχήστρα Νίκαιας, στη συναυλία που θα δοθεί απόψε Παρασκευή 7/6 στο Δημοτικό Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” του  Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Πρόκειται για τις σοπράνο Βανέσσα Καλκάνη και Εβίτα Πετράκη, την λαϊκή τραγουδίστρια Κατερίνα Ζεϊμπέκη και τον Δημήτρη Λογαρά. Η καλλιτεχνική διεύθυνση είναι του Στέλιου Γκόλγκαρη και του Βασίλη Μαστοράκη.

Την Κιθαριστική Ορχήστρα Νίκαιας, θα διευθύνει ο Αντώνης Μυτακίδης και θα συμμετέχουν τέσσερις μοναδικοί σολίστ κιθάρας, όπως είναι ο Στέλιος και ο Γιώργος Γκόλγκαρης, ο Ηλίας Διαμαντάκης και ο Αλέξανδρος Παπαρίζος.

Σημειώνεται ότι η Κιθαριστική Ορχήστρα Νίκαιας αποτελείται κυρίως από σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Υπεύθυνος διδασκαλίας είναι ο  κιθαριστής, Αντώνης Μυτακίδης, ενώ έχει προσκληθεί και συμμετάσχει στα Φεστιβάλ Κιθάρας, Πειραιά, Αττικής, Μπλόκου Κοκκινιάς, Πελοποννήσου, Αμφίκαιας, Βόλου, Καρδίτσας, Ιονίων Νήσων καθώς και στην Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού.

Μέλη της ορχήστρας έχουν εμφανισθεί σε συναυλίες στην Ελληνική Τηλεόραση, στο Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ενώ έχουν συμπράξει με την Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα στις συναυλίες της, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Ηρώδειο. Επίσης μέλη της έχουν εμφανισθεί στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, σε σύμπραξη με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου.

Η συναυλία  θα αρχίσει στις 20:30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: