Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η Μελίνα Κανά με τον Πέτρο Μάλαμα, ανοίγουν το Φεστιβάλ Σερίφου 

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 09/07/2015

Το Φεστιβάλ Σερίφου 2015 ανοίγει τις πύλες του τη Δευτέρα 27/7 (21.15), στο Θέατρο της Κάτω Χώρας, με μια μοναδική συναυλία από τη Μελίνα Κανά, τον “Γόη του Θησείου” και τον Πέτρο Μάλαμα.

Η Μελίνα Κανά διαφορετική και ταυτόχρονα μεστή με την πάντα βελούδινη κάπως μελαγχολική φωνή της, πλαισιώνεται από νέους καλλιτέχνες που πειραματίζονται πάνω στα παλιά μουσικά κομμάτια που έχει ερμηνεύσει, παρουσιάζοντάς τα διασκευασμένα με εξίσου ευφάνταστο τρόπο όσο και το όνομά τους.

Ο “Γόης του Θησείου” δεν είναι παρά μια μουσική μπάντα από 4 νέα παιδιά: ο πολυπράγμων Παναγιώτης Μανουηλίδης που έχει αναλάβει τις διασκευές, την ενορχήστρωση, παίζει μπάσο, κιθάρες και πιάνο, ενώ ταυτόχρονα συνοδεύει στο τραγούδι. O Θάνος Καζαντζής παίζει τα τύμπανα, τα ηλεκτρονικά και τις λούπες*. Ο Κώστας Νικολόπουλος  είναι κι αυτός στα τύμπανα, στα πλήκτρα και τα κρουστά. Ο τέταρτος της παρέας, ο Νίκος Παπαϊωάννου παίζει τσέλο, λαούτο, σάζι και τζουρά. Μαζί με όλη αυτή την παρέα, ο Πέτρος Μάλαμας συνοδεύει τη Μελίνα Κανά στο τραγούδι.

Το Φεστιβάλ Σερίφου πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά από τις 27 Ιουλίου έως και τις 13 Αυγούστου, με στόχο την εξάπλωση της Τέχνης και του πολιτισμού, της σύνδεσης του πολιτισμού με τον τουρισμό αλλά την εξωστρέφεια του νησιού στον κόσμο.

Πληροφορίες: Άνω χώρα Σερίφου, 84005 Σέριφος, Κυκλάδες – Τηλ. 6970650811 / 2108628187 / 2281052566 Email : serifosfestival@gmail.com.

Απάντηση