Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η Ι.Μ. Δημητριάδος καλύπτει το Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 04/04/2019

Θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της στο εκεί Συνεδριακό Κέντρο, με διευθυντή τον Τάσο Ιωακειμίδη το καλοκαίρι από τις 12 έως τις 14 Ιουλίου

|> Υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού θα διεξαχθεί το καλοκαίρι 12-14 Ιουλίου το Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου – Μαγνησίας, που είναι η 61η Διοργάνωση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, από το 2013 που ιδρύθηκε.

Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, με ελεύθερη είσοδο. Καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ είναι ο κιθαριστής και παιδαγωγός Τάσος Ιωακειμίδης.

Επίσημος προσκεκλημένος της διοργάνωσης είναι ο διεθνώς καταξιωμένος Βολιώτης μουσικός Ανδρέας Κατσιγιάννης, ενώ ξεχωριστή τιμή αποτελεί η συμμετοχή του Cyprus Guitar Trio με τους κιθαριστές, Βασίλη Αβραάμ, Σωκράτη Λεπτό και Γιώργο Χριστοφή.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, θα εμφανιστεί η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας υπό τη διεύθυνση του Αλέξανδρου Παπαρίζου, με την σύμπραξη του σολίστ Στέλιου Γκόλγκαρη και των κιθαριστών Ντίνου Γκρίνια και Γεράσιμου Σιούρα, μαζί με τον τραγουδιστή Κώστα Ζεμπίλα.

Το Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου Μαγνησίας – Volos Magnesia Guitar Festival αποτελεί συνέχεια των κιθαριστικών διοργανώσεων που στήριζε τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος Ελλήνων Κιθαριστών στη Μαγνησία και έχει ήδη καταγραφεί στην ιστορία, χάρις στο ψηφιακό cd που κυκλοφορεί από την FM Records, σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον κόσμο.

Χορηγός επικοινωνίας  ΤΥΠΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: