Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ο Κώστας Τουρνάς δηλώνει ‘’παρών’’ με νέα δισκογραφική δουλειά!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 18/01/2023

Με γενικό τίτλο ‘’Αθώος’’ παρουσιάζει 11 τραγούδια, ως ‘’έναυσμα’’ για μία νέα περίοδο τραγουδιστικής ποιότητας – Κλικ ΕΔΩ  για να ακούσετε το ‘’Αν ακόμα μπορείς’’!

|> Έντεκα καινούρια τραγούδια του Κώστα Τουρνά και η ζωντανή ηχογράφηση των τραγουδιών του που έχουν αγαπηθεί όπως αυτά ακούστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή ‘’Σπίτι με το Mega’’ με την συμμετοχή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, του Γιάννη Κότσιρα, του αξέχαστου Ρόμπερτ Ουίλλιαμς και του Δημήτρη Τσοπανέλλη σε έναν δίσκο. Από μόνο του το γεγονός είναι είδηση!

Όταν μιλάμε και για έναν θρύλο του ελληνικού τραγουδιού, του ελληνικού ροκ, έναν σπάνιο τραγουδοποιό που δημιουργεί εδώ και πέντε δεκαετίες και έχει δώσει κάποια από τα πιο αγαπημένα τραγούδια, τότε δεν είναι απλά είδηση…

Έντεκα χρόνια μετά την τελευταία φορά ο Κώστας Τουρνάς έδωσε καινούρια τραγούδια, φτιάχνει αυτήν τη φορά ένα ολόκληρο album με 11 καινούρια τραγούδια με τον τίτλο ‘’Αθώος’’.

Πρώτο άκουσμα αυτής της δουλειάς, το νέο και ακυκλοφόρητο ‘’Αν ακόμα μπορείς’’. Ακούστε το στο YouTube ΕΔΩ 

Να, τι λέει για την νέα του δουλειά ο Κώστας Τουρνάς:

 «Αποφάσισα να ηχογραφήσω αυτά τα τραγούδια τον Φεβρουάριο του ‘22. Με τον κορωνοϊό, τις πιέσεις και την αναστάτωση κυρίαρχα. Όλες οι συνθήκες αντίξοες, αλλά θέλεις να επικοινωνήσεις, να συναναστραφείς µε τους γύρω σου, που είναι κυρίαρχο μέρος της ζωής µας. Το τραγούδι είναι σαν ένα μήνυμα στα social media, ένα sms, ένα tweet, ένα στόρυ στο instagram. Θέλεις να μιλήσεις µε τους άλλους. Εξ άλλου όλη µου τη ζωή έστελνα sms µε την μορφή τραγουδιών. Τώρα γιατί…“Αθώος”; Ένας από τους λόγους είναι ότι έτσι έχω ζήσει… Με αθωότητα. Αθωότητα είναι η µη (επεξεργασμένη) σκέψη, πριν την δράση/πράξη… Παιδικότητα και αυθορμητισμός. Με οδηγό το περιεχόμενο της ψυχής. Μακάρι αυτά τα τραγούδια, να βρουν αρκετούς αποδέκτες, δίνοντάς τους µια στιγμή ανάτασης, σαν ένα καλό νέο».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: