Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η Λένα Αλκαίου στο Βεάκειο με βιρτουόζους κιθαριστές

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 13/09/2018
Με Πίτσα Παπαδοπούλου, Γερ. Ανδρεάτο, Γιάννη Νικολάου, Πένυ Ξενάκη

|> “Η Λένα Αλκαίου με τους φίλους της κάτω στον Πειραιά“. Αυτός ο τίτλος έχει δοθεί στη συναυλία της Λένας Αλκαίου που θα δοθεί αύριο Παρασκευή 14/9 (9 μμ) στο Βεάκειο, μια συναυλία στης οποίας το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεχωρίζει η παρουσία τριών βιρτουόζων σολίστ της κιθάρας, όπως είναι ο Στέλιος Γκόλγκαρης, ο Γιώργος Γκόλγκαρης και ο Ηλίας Διαμαντάκης.

Η Πειραιώτισσα ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα, που θα καλύψει την πορεία της στον χώρο του πενταγράμμου, όπως και πολλές ωραίες στιγμές του ελληνικού Τραγουδιού, συνοδευόμενη από την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, τον Γιάννη Νικολάου και την Πένυ Ξενάκη, ενώ guest θα είναι η Πένυ Μπαλτατζή, θα συμμετάσχει η Μπέσσυ Μάλφα και το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο Χάρης Ρώμας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στη συναυλία θα συμμετάσχει η Φιλαρμονική του δήμου Πειραιά, η Κιθαριστική Ορχήστρα Πειραιά που αποτελείται κυρίως από σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Πειραιά και είναι ένα από τα μουσικά σύνολα του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά (διευθύνει ο σολίστ κιθάρας Βασίλης Μαστοράκης, με υπεύθυνο στη διδασκαλία και την καλλιτεχνική επιμέλεια, τον κιθαριστή, Αντώνη Μυτακίδη), η Μαθητική Ορχήστρα Εγχόρδων και η Λαϊκή Ορχήστρα “Αρμονία” (απαρτίζεται από 10 μπουζούκια), καθώς επίσης η χορωδία “Libro Coro” και το συγκρότημα “Ήχοι απ ΄το λιμάνι”. Μαέστρος θα είναι ο Νίκος Κούρος.

Σημειώνεται ότι, στη συναυλία της Λένας Αλκαίου, θα παρευρεθεί ο Μίμης Πλέσσας ο οποίος θα βραβευθεί από τον Δήμο Πειραιά. Τέλος, όπως ανακοινώθηκε, μέρος των εσόδων θα δοθούν στον φιλανθρωπικό όμιλο “Αγκαλιάζω”

> Γενική είσοδος 14 ευρώ και περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για ανέργους 12 ευρώ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: