Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το “υποχρεωτικό” αντίκειται στην ιατρική πράξη!

Flash στις 22/09/2020

Μία ανακοίνωση του “Ιατρικού Συλλόγου Χωροφυλάκων” που καταδίκασε νομπελίστες ιατρούς

Νίκος Ι. Καραβέλος* |> Όταν ομιλούμε περί φασισμού, αυτό εννοούμε: “Να μην βρίσκει γωνιά να γεννηθεί μια άποψη αντίθετη με την κρατούσα άποψη“.

Όταν ομιλούμε περί αναχρονιστικού ολοκληρωτισμού,αυτό εννοούμε: “Να μη βρίσκει νεράκι να πιει μια ιδέα που είχε την ατυχία να αμφισβητήσει την αυθεντία της ηλιθιότητας της κρατούσας ιδέας“.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Όταν ομιλούμε περί αμάθειας και μάλιστα θρασύτατης αυτό εννοούμε: “Οι ολίγιστοι να παριστάνουν τους μεγάλους, προεκτείνοντας χωρίς επίγνωση, τις φαιδρές στιγμές του… Καρναβαλιού“.

Αξίζει να διαβάσει κανείς την ανακοίνωση-απειλή του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, (μάλλον Ιατρικής Κομμαντατούρ Αθηνών), ο οποίος αγνοεί χλευάζοντας το ιατρικό συνέδριο στο οποίο έλαβαν μέρος διεθνείς προσωπικότητες, απαξιώνοντας το κύρος τους.

Βεβαίως το συνέδριο αυτό απαξίωσαν και οι σημαίνοντες ιατροδημοσιογράφοι, τύπου Τσόδρα, Σύψα, Μόσιαλου, και με το δίκιο τους (τι ζητάει η αλεπού στο παζάρι;).

Η εν λόγω, λοιπόν Ένωση Παλαιών Χωροφυλάκων, καταδίκασε στην ουσία τους νομπελίστες ιατρούς που μίλησαν για την απάτη (όχι του κορωνοϊού αλλά του πολιτικοϊατρικού χειρισμού “αντιμετώπισής¨ του, καταδικάζοντας κάθε απόπειρα διαφωνίας με τις μάσκες ή με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, που προφανώς προωθούν οι γίγαντες της ιατρικής που συμβουλεύουν τον Μητσοτάκη.

Να τους θυμίσουμε μόνο, (και σε αρκετούς νομικούς-δικηγόρους, δικαστές που βουβάθηκαν δυστυχώς) πως το”υποχρεωτικό” αντίκειται στην ιατρική πράξη, με κορυφαίο τον Δεκάλογο της Νυρεμβέργης. Κι ακόμα πως κάθε αντίθετο συνιστά έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας.

(*Ο κ. Νίκος Ι. Καραβέλος, είναι δικηγόρος και λογοτέχνης

Απάντηση