Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μεγάλο μουσικό γεγονός απόψε στο Δημοτικό, με το φινάλε του Φεστιβάλ Κιθάρας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 27/04/2016

Μπουντούνης με 100 κιθαριστές!

Απόψε με μεγαλειώδη συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο, ολοκληρώνεται το 1ο Φεστιβάλ Κιθάρας του Πειραιά. Πρόκειται για ένα σημαντικό μουσικό γεγονός, το οποίο θα καλυφθεί live από την Τηλεόραση της ΕΡΤ.

Η Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα Πειραιά (ΕΚΟ) θα παίξει υπό την διεύθυνση του βιρτουόζου κιθαριστή και μαέστρου Βαγγέλη Μπουντούνη, ο οποίος θα ενώσει 100 μοναδικούς κιθαριστές σε μια πρωτότυπη μουσική περιήγηση σε εμβληματικά έργα της ελληνικής και παγκόσμιας μουσικής.

Με την ΕΚΟ συμπράττουν οι: Stelios and Vassilis (Στέλιος Γκόλγκαρης και Βασίλης Μαστοράκης), Μάρω Ραζή, String Demons (Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη), ενώ συμμετέχουν οι: Μιχάλης Σουρβίνος, Σπύρος Τσιώλης, Βάσια Ζαχαροπούλου, κ.ά.

Για την είσοδο θα υπάρχει συμβολικό αντίτιμο 5 ευρώ – έσοδο το οποίο θα διατεθεί εξ ολοκλήρου σε υποτροφίες φοίτησης και οικονομικές παροχές για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στο Πρότυπο Μουσικό Κέντρο.

Την επιμέλεια του 1ου Φεστιβάλ Κιθάρας του Πειραιά, έχει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά Βασίλης Μαστοράκης.

 

afisa-kith-pirea

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: