Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Νεκρό 9χρονο αγοράκι από πυρά αγνώστου στην αυλή του σπιτιού του

ΚΟΣΜΟΣ στις 06/09/2015

ΑΠΕ-ΜΠΕ.Ένα 9χρονο αγόρι σκοτώθηκε και τρεις άλλοι τραυματίστηκαν από τα πυρά αγνώστου στην Σάρλοτ –πρωτεύουσα της Β. Καρολίνας– μετέδωσαν το πρωί τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα την αστυνομία.

Σε προηγούμενες ανακοινώσεις της, η αστυνομία ανέφερε ότι σκοτώθηκε ένα κορίτσι. Ωστόσο αργότερα, κατά τη διάρκεια της νύχτας, η αστυνομία εξέδωσε νέα ανακοίνωση στην οποία διόρθωνε την πληροφορία αυτή και διευκρίνιζε ότι το θύμα είναι ένα 9χρονο αγόρι.

«Είναι ένα λυπηρό περιστατικό. Πρέπει να ψάξουμε πολύ, ως τα βάθη της ψυχής μας, ως πόλη και ως χώρα, γιατί δεν είναι ασφαλές ένα 9χρονο (αγόρι) που παίζει στην μπροστινή αυλή του σπιτιού του», δηλώνει αξιωματούχος της αστυνομίας στην σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, την οποία επικαλούνται τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η επίθεση αυτή έγινε στην αυλή ιδιόκτητης κατοικίας κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής γιορτής, διευκρίνισαν κάποια μέσα ενημέρωσης. Από τα πυρά τραυματίστηκαν ελαφρά δύο ενήλικες και άλλο ένα παιδί, σύμφωνα με το δίκτυο WSOC-TV.

Οι αρχές αναζητούν τον ύποπτο για την επίθεση αυτή, σύμφωνα με το δίκτυο, τα κίνητρα για την οποία παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: