Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Οι 35 γυναίκες που βίασε ο Κόσμπι στο εξώφυλλο του “N.Y.Magazine”

ΚΟΣΜΟΣ στις 28/07/2015

Μια από τις ιστορίες που συγκλόνισαν την Αμερική, αλλά και όλο τον κόσμο, βγαίνει στο εξώφυλλο του “New York Magazine“, με όλες τις γυναίκες που έπεσαν θύματα του Μπιλ Κόσμπι, βρήκαν το θάρρος να πουν την ιστορία τους, να «ενωθούν» δυναμικά, για να δείξουν πως δεν είναι θύματα!
Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ, με τις εμπειρίες όλων αυτών των γυναικών, οι οποίες ανά τις δεκαετίες έπεσαν θύματα του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού Μπιλ Κόσμπι.

«Ένιωθα σαν φυλακισμένη. Ένιωσα ότι με απήγαγαν και κρυβόμουν» λέει η Barbara Bowman, 48 ετών, η οποία κατηγορεί τον ηθοποιό ότι της να επιτέθηκε πολλές φορές μεταξύ του 1985 και του 1987. «Θα μπορούσα να είχα περπατήσει κάτω από οποιοδήποτε δρόμο του Μανχάταν, ανά πάσα στιγμή» και συνέχισε, λέγοντας: «Ένας βιασμός υπό την επήρεια ναρκωτικών από τον Μπιλ Κόσμπι, αυτό μου συνέβη, αλλά πού να το πω, ποιος διάολος θα με πίστευε; Κανείς, κανείς!».

kosmpi women2Το άρθρο, ξεκίνησε να γράφεται όταν η δημοσιογραφική ομάδα άρχισε τις συνεντεύξεις -περίπου πριν έξι μήνες- και τότε ήταν 30 οι γυναίκες που είχαν υποβάλει καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον του Κόσμπι. Ο αριθμός αυτός αυξήθηκε στο μεταξύ στις 35, εν μέρει επειδή αισθάνθηκαν ασφαλέστερα να βγουν δημόσια όλες μαζί με τις ιστορίες τους.

«Εγώ πλέον δεν φοβάμαι» λέει η Chelan Lasha. Η Lasha δημοσιοποίησε τις κατηγορίες στα τέλη του 2014, μετά τις πρώτες καταγγελίες από άλλες γυναίκες, λέγοντας πως ο Κόσμπι την είχε βιάσει υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν ήταν 17: «Νιώθω πιο ισχυρή από αυτόν πλέον και ξέρω πως δεν μπορεί να με βλάψει».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: