Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Παγκόσμια διάσκεψη ηγετών (Σά. 27) μετά… μουσικής!

ΕU,ΚΟΣΜΟΣ στις 24/06/2020

Διαδικτυακή συναυλία με συμμετοχή διεθνών σταρς που οργανώνει η ΕΕ εν όψει της εκστρατείας “Παγκόσμιος στόχος: ενωμένοι για το μέλλον” 

|> Η εκστρατεία «Παγκόσμιος στόχος: ενωμένοι για το μέλλον μας» η οποία εγκαινιάστηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό προάσπισης των συμφερόντων του πολίτη Global Citizen  στις 28 Μαΐου θα κορυφωθεί με μια παγκόσμια διάσκεψη δωρητών και μια συναυλία το ερχόμενο Σάββατο 27 Ιουνίου.

Στόχος είναι να συγκεντρωθεί πρόσθετη χρηματοδότηση για την ανάπτυξη και τη διάθεση εμβολίων, διαγνωστικών τεστ και θεραπειών κατά του κορωνοϊού.

Εάν όλοι όσοι χρειάζονται εμβόλια έχουν πρόσβαση σε αυτά, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, ο Πλανήτης θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτή την πανδημία και να αποφύγει επόμενες. Η πρόσβαση στα εμβόλια θα βοηθήσει επίσης στην ανοικοδόμηση των κοινοτήτων που επλήγησαν από την πανδημία με τρόπο δίκαιο και ισότιμο.

Η συναυλία

Η συναυλία «Παγκόσμιος στόχος: ενωμένοι για το μέλλον μας» θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου με παρουσιαστή τον Dwayne Johnson. Θα εμφανιστούν, μεταξύ άλλων, οι Shakira, Coldplay, Usher, Jennifer Hudson,  Miley Cyrus, Justin Bieber και Quavo, J Balvin, Chloe x Halle, Yemi Alade, και Christine and the Queens.

Στη συναυλία, την οποία συμπαρουσιάζει η Πρόεδρος της ΕΕ Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, θα εμφανιστούν και οι: Chris Rock, Hugh Jackman, Kerry Washington, Charlize Theron, Forest Whitaker, David Beckham, Salma Hayek Pinault, Billy Porter, Diane Kruger, Antoni Porowski, Ken Jeong, Nikolaj Coster-Waldau και Olivia Colman.

Η διάσκεψη δωρητών

Η διάσκεψη «Παγκόσμιος στόχος: ενωμένοι για το μέλλον μας» θα αρχίσει στις 4 μμ. ώρα Ελλάδος. Η διάσκεψη, την οποία συντονίζει η Πρόεδρος Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, θα περιλαμβάνει παρεμβάσεις από παγκόσμιους ηγέτες, υποστηρικτές, καλλιτέχνες και ακτιβιστές. Στις συζητήσεις και στις συνεντεύξεις θα συμμετάσχουν οι: Nickolaj Coster-Waldau, Miley Cyrus, Angelique Kidjo, Ken Jeong, ειδικοί και πρωτοπόροι όπως οι: Melinda Gates, Δρ Vin Gupta, ο πρόεδρος της NAACP Derrick Johnson, Eddie Ndopu, δρ Ngozi Okonjo-Iweala, Kate Upton και Justin Verlander.

Μετάδοση

Η συναυλία θα μεταδοθεί από μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο: ARD, Canal+ Group και RTVE στην Ευρώπη, Bell Media, CBC, Citytv και Global TV στον Καναδά, NBC και iHeartMedia στις ΗΠΑ, Grupo Globo στη Βραζιλία, MultiChoice Group και SABC στην Αφρική και Fuji TV και Star India στην Ασία.

Επίσης στη δικτυακή πύλη της Επιτροπής για τις οπτικοακουστικές υπηρεσίες και στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook,  Twitter και  YouTube. Και μέσω του ιστοτόπου του Global Goal Unite και στους ίδιους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: