Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Επίσημη χθες για την Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 11/06/2019

Παρευρέθηκε ο δήμαρχος – Διανέμεται τουριστικός οδηγός του Πειραιά από περίπτερο του δήμου

|> Ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε χθες,  στην επίσημη έναρξη της 33ης Έκθεσης Βιβλίου που πραγματοποιήθηκε στο Πασαλιμάνι. Η έκθεση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Βιβλιοχαρτοπωλών και  Εκδοτών Πειραιά και τελεί  υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

Ο δήμος συμμετέχει στην έκθεση με περίπτερο, όπου ο επισκέπτης  μπορεί να προμηθευτεί τον τουριστικό οδηγό της πόλης, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αξιοθέατα και τις ομορφιές του Πειραιά,  καθώς επίσης να ενημερωθεί για τα προγράμματα της ΚΟΔΕΠ και για τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά «Κανάλι Ένα 90,4 FM».

Ο  Γιάννης Μώραλης,στον  σύντομο χαιρετισμό του,  εξέφρασε την ικανοποίησή του  για τη διεξαγωγή της  33ης  Έκθεσης Βιβλίου στον Πειραιά, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός που αποτελεί θεσμό για την πόλη. Επιπλέον, χαρακτήρισε σημαντικό για την πόλη το γεγονός ότι συμμετέχουν φέτος περισσότεροι εκθέτες.

H 33η Έκθεση Βιβλίου  θα διαρκέσει έως την Κυριακή  23 Ιουνίου 2019 και θα λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακα από τις 19:00 .έως τις 23:00.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: