Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Παρουσίαση των Start Up ομάδων του “Bluegrowth” στο “4ο Posidonia SeaTourism Forum”

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ/ΑΓΟΡΑ στις 22/05/2017

Μέγαρο Μουσικής: Τετάρτη 2 μμ

|> Η τελική παρουσίαση των Start Up ομάδων που παρακολούθησαν το πρόγραμμα «επώασης» του 3ου κύκλου του διαγωνισμού Bluegrowth,  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24/5 στις 2 μμ στο Μέγαρο Μουσικής (4ο Posidonia SeaTourism Forum). Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της γιορτής-θεσμού για την πόλη «Ημέρες Θάλασσας 2017», ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Οι ομάδες OpenIchnos, Eναλεία, Aspida, e-marina, Marine-bi matters, Ιnstayacht, Sail-in Greece, Fixguard, Pythia by FEAC Engineering, Zenin και  Loutraki divers team,  θα παρουσιάσουν  τις νέες και ολοκληρωμένες πλέον επιχειρηματικές, καινοτόμες και βιώσιμες  ιδέες στο χώρο της «γαλάζιας οικονομίας».

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Επίσης, θα γίνει παρουσίαση του Lynceus project, ενός ερευνητικού προγράμματος διακρατικής συνεργασίας, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Horizon 2020» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Πέτρος Κόκκαλης, δήλωσε: «Η Δημοτική Αρχή στηρίζει εμπράκτως τις καινοτόμες ιδέες νεοφυών επιχειρήσεων με επίκεντρο τη γαλάζια ανάπτυξη. Θεωρώ ότι ο  3ος κύκλος του διαγωνισμού Bluegrowth, ισχυροποιεί τη θέση του  Πειραιά ως πρωτεύουσα της θαλάσσιας καινοτομίας. Είμαι βέβαιος ότι η παρουσίαση των Start Up στις 24 Μαΐου, στο 4ο Posidonia Sea Tourism Forum,  θα  προσφέρει πρωτοποριακές ιδέες στο πεδίο της γαλάζιας οικονομίας. Στόχος μας είναι η  στήριξη, και η καθοδήγηση της νεοφυούς θαλάσσιας επιχειρηματικότητας».

Απάντηση