Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αναβολή εκδηλώσεων στον Πειραιά λόγω κορωνοϊού

Χωρίς κατηγορία στις 21/09/2020

Πλήγμα στις “Ημέρες Θάλασσας” τα νέα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του Covid-19

|> Βάσει των νέων μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ από σήμερα, 21/9, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, αναβάλλεται η τελετή εγκαινίων της εικαστικής έκθεσης “Οπτική και Υλοποιημένη Πρόσληψη”, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.

Επίσης, από τις εκδηλώσεις των “Ημερών Θάλασσας” ακυρώνονται οι ξεναγήσεις στην Τριήρη Ολυμπιάς στον ΟΛΠ, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες να γίνουν έως και την Πέμπτη 24/9, η  μουσικοχορευτική παράσταση  “Μείναμε Σπίτι” του πολιτιστικού ομίλου “Δωδώνη”, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο Βεάκειο, την Παρασκευή 25/9,  καθώς και η  μουσικοχορευτική παράσταση στον αύλειο χώρο του 54ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά με τον τίτλο “Θάλασσα και Παράδοση”, από το μουσικό σχήμα και τα χορευτικά τμήματα της ενορίας  του Ιερού Ναού Παναγίας “Ρόδον το Αμάραντον” και του πολιτιστικού ομίλου “Δωδώνη”, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει το Σάββατο 26/9.

Ακόμη, αναβάλλεται και ο  1ος ποδηλατικός γύρος Πειραιά που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 3 Οκτωβρίου.

Τέλος,  ακυρώνονται οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ “Pic Nic με θέα” στο δημοτικό πάρκο “Αγνάντι”.

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν κανονικά ως αναφέρονται έως τώρα στο πρόγραμμα. Περισσότερες λεπτομέρειες: www.imeresthalassas.gr.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: