Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η Συμφωνική ΕΡΤ στο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 30/04/2019
Πραγματοποιείται 2-5 Μαΐου στην Κομοτηνή με συμμετοχή Στ. Γκόλγκαρη, Δημ. Σβυντρίδη, Αλ. Χαλάψη και άλλων Ελλήνων και ξένων βιρτουόζων

|> Από την Πέμπτη 2/5 έως και την Κυριακή 5/5 θα διεξαχθεί το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης στην Κομοτηνή. με τη συμμετοχή της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Παναγιώτη Διαμαντή. Η συναυλία της ορχήστρα της ΕΡΤ θα δοθεί την Παρασκευή 3/5 στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, με σολίστ τους καταξιωμένους κιθαριστές Στέλιο Γκόλγκαρη (φωτό) και Δημήτρη Σβυντρίδη. Θα ερμηνεύσουν το Κοντσέρτο του Άστορ Πιατσόλα σε ενορχήστρωση του Αλέξανδρου Χαλάψη.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το Φεστιβάλ που αποτελεί πλέον ένα διεθνή πολιτιστικό θεσμό με ευρεία απήχηση, διοργανώνει η Δημοτική Κοινωνική Επιχείρηση Πολιτισμού – Παιδείας & Αθλητισμού Κομοτηνής με την στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών και με καλλιτεχνικό διευθυντή τον συνθέτη και κιθαριστή Δημήτρη Σβυντρίδη.

Στην διοργάνωση συμμετέχουν ακόμη ο Ιταλός Νικόλα Μοντέλα, η Βουλγάρα Στέλα Ντίνκοβα, ο Γάλλος Ερίκ Φρανσερίς, ο Βούλγαρος Κοσταντίν Ντίνκοβ και οι Έλληνες Τάσος Δέλιος, Νίκη Ζάκα, Αντώνης Μιτζής, Κώστας Χίζαρης κ.ά.

> Χορηγός Επικοινωνίας ο Τύπος Πειραιώς.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: